Amerikaanse koelkast

29 februari 2016

Posted in Woning en Tuin

Een Amerikaanse koelkast is niet zo maar de eerste de beste koelkast die u tegenkomt. Dit is echt een pronkstuk voor in uw keuken die u vast en zeker maar wat graag aan uw familie en vrienden wilt laten zien. Wie droomt er nu niet van om een Amerikaanse koelkast te hebben? De Amerikaanse koelkast is zoveel meer dan enkel een gekoelde kast waar u etenswaar en drank in kunt opslaan. Het is naast het grote koelvak tevens een vriezer. Een Amerikaanse koelkast heeft dan ook meestal twee deuren die u naar buiten toe opent. De linker kast is over het algemeen de vriezer en de rechterkant de koeling. Een extra feature is het feit dat u bij de Amerikaanse koelkast beschikt over een ijsblokjesmachine. U hoeft de Amerikaanse koelkast daar alleen maar voor aan te sluiten op uw waterleiding want uw Amerikaanse koelkast zal het water vervolgens zelf bevriezen. Daardoor kunt u over gekoeld water beschikken, ijsblokjes en bij sommige versies zelfs over crushed ice. Nooit meer gedoe met ijsblokjes maken in de vriezer. U kent het vast nog wel dat u die blokjes later nooit uit de verpakking kreeg. Dat is dankzij deze koelkast voorgoed verleden tijd. Maar ijsblokjes zijn vast en zeker niet de enige reden om een Amerikaanse koelkast te kopen. U wilt graag een energiebesparende Amerikaanse koelkast hebben zodat u een machine hebt gekocht dat op diverse manieren kan worden gebruikt en waardoor uw energierekening omlaag gaat. Toegegeven, een Amerikaanse koelkast is wel iets duurder dan een normale koelkast maar dit type koelkast gaat wel veel langer mee. Daarnaast hebt u er nauwelijks onderhoud van. Het is wel aan te raden om zo nu en dan wat planken schoon te poetsen, zeker als er wat saus of drank overheen gevallen is. Maar u hoeft nooit meer het vriesvak te ontdooien. Het is simpelweg niet mogelijk dat uw vriezer dichtvriest dankzij de geweldige technologische vooruitgang.

De Amerikaanse koelkast

Bent u al om en wilt u graag een Amerikaanse koelkast kopen? Laat dan uw oog eens vallen op onze website: de schouwwitgoed.nl. Onze site staat geheel in het teken van alle soorten witgoed die u zich maar kunt voorstellen. We leveren zowel aan particulieren als ook aan bedrijven met keukens zoals restaurants en cafés. Gaat u binnenkort uw keuken renoveren? Of gaat u verhuizen en is uw oude koelkast niet meer wat het geweest is? Waarom zou u dan niet in een Amerikaanse koelkast gaan investeren? Het is een groot apparaat dus u zult er wel plek voor in huis moeten hebben. Eventueel zet u de Amerikaanse koelkast in de bijkeuken of de garage, dat is wel zo handig mits u er snel toegang tot hebt vanuit uw keuken. U hebt dan meteen een koeling en vriezer ineen. Samen vormt het een geheel en dat is dan ook een reden waarom de Amerikaanse koelkast groot uitvalt. De andere reden is de inhoud want die is enorm. U kunt hier voor weken aan eten in opslaan. Zowel gekoeld als bevroren want er is toch genoeg ruimte. Dat is voor koopjesjagers al helemaal mooi meegenomen. Stelt u zich voor dat u een kleine vriezer hebt en u bent in de supermarkt. De actie is dat de derde pizza gratis is. Waarom zou u dat dan niet doen? Maar met een kleine vriezer loopt u al snel tegen een probleem op. Dankzij de Amerikaanse variant is dat probleem geheel verleden tijd want hier passen tientallen diepvriespizza’s in. Op die manier kunt u zoveel mogelijk hamsteren als u maar wilt. Al deze gekoelde producten kunt u nu eindelijk kwijt zonder te hoeven proppen. U denkt nu misschien dat een Amerikaanse koelkast erg veel energie verbruikt. Ook daar zit u er naast want de Amerikaanse koelkast die u bij ons van diverse merken kunt vinden hebben allen het A+ of het A-label. Dat betekent dat ze uitermate zuinig zijn en nauwelijks energie verbruiken. Een moderne Amerikaanse koelkast is dan ook beter voor het milieu dan een ouderwetse koelkast uit de jaren negentig.

Altijd genoeg eten in huis hebben dankzij dit monster

Over het algemeen is deze koelkast eenvoudig te plaatsen in uw huis. Mocht het nodig zijn dan helpen de bezorgers u graag met het plaatsen en aansluiten van uw gloednieuwe Amerikaanse koelkast. U kunt zelfs uw oude koelkast retour meegeven, dan zorgen wij er wel voor dat uw oude model een plekje krijgt bij een tweedehands winkel of bij de sloop. Dat is afhankelijk van de staat van het apparaat. Wat kunt u nog meer verwachten van deze koelkast?

  • Diverse metalen rekken, kantelbare deurmandjes en rasters
  • Binnenverlichting in zowel het vriesvak als in de koeling. Er zijn gemiddeld maar liefst 6 led lampjes geplaatst
  • In sommige versies kunnen er blikjeshouders en zelfs een wijnhouder in zitten

Deze koelkasten zijn aldus multifunctioneel en u kunt er op een zeer handige wijze allerlei artikelen in kwijt. Hebt u een product in het groot ingekocht en hebt u geen gekoelde wijn of toevallig geen groente in uw groentela? Dan kunt u deze elementen tijdelijk verwijderen zodat u altijd genoeg plek hebt voor al het andere etenswaar en drank. Voordat u bestelt kunt u eerst even de kat uit de boom kijken door de technische specificaties door te lezen. Komt u er nog niet helemaal goed uit? Dan kunt u ons alles vragen. Stuur ons meteen een e-mail of bel ons eens op. Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn