Bescherm je huis met de dakbedekking van de toekomstig voor een zeer gunstige EPDM prijs

19 mei 2016

Posted in Woning en Tuin

Een huis kopen is altijd een spannende onderneming. Je weet immers nooit van te voren hoe het gaat bevallen. Vooral als je besluit een reeds bestaand huis te kopen in plaats van er één te laten bouwen, kan het soms nog wel eens tegenvallen. Dit hoeft echter niet altijd een groot nadeel te zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het huidige dak niet van de beste kwaliteit is. Dat is natuurlijk op zichzelf genomen niet zo fijn, maar aan de andere kant kun je daardoor wel over de prijs bemiddelen. En uiteindelijk kan het wel eens heel gunstig uitpakken, want als je een huis koopt met een gebrekkig dak of een dak dat niet van optimale kwaliteit is, dan kun je daarmee de prijs van het huis reduceren en met de kosten die je bespaart, kun je dan de dakbedekking vervangen met EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking is namelijk dé dakbedekking van de toekomst. In principe is het altijd goed om een huis dat je koopt te voorzien van goede dakbedekking. Als het dak dan toch al niet van de beste kwaliteit is, dan is dat op de lange termijn alleen maar een voordeel. Door de lage EPDM prijs kun je zeer voordelig je dak laten bedekken met EPDM. Mocht je dus de prijs van het huis kunnen reduceren, dan kun je die besparing prima gebruiken om het dak weer helemaal in orde te brengen met EPDM. Als je een huis laat bouwen, dan is het helemaal een goed idee om je huis direct te voorzien van EPDM dakbedekking. Dit is altijd een goede investering voor de toekomst. De EPDM prijs is helemaal niet hoog en al was het wel hoog, dan nog heb je die kosten er zo maar uit als je bedenkt dat EPDM een levensduur heeft van minimaal 50 jaar. Dus als je een huis koopt en je laat EPDM dakbedekking aanbrengen, dan heb je daarna geen omkijken meer naar het dak. Lekkage en andere vervelende zaken zijn vanaf dat moment voor de tijdsduur van minimaal een halve eeuw volledig verleden tijd. Dat maakt het wonen natuurlijk wel zo comfortabel. Wat dat betreft is EPDM dakbedekking voor de voordelige EPDM prijs voor elk huis een goede keuze. Mocht je dus een huis kopen, kijk dan goed naar de staat van het dak. Als je een huis laat bouwen, informeer dan naar de mogelijkheden wat betreft EPDM dakbedekking bij EPDM XL.

De EPDM dakbedekking van EPDM XL voor een zeer gunstige EPDM prijs

EPDM dakbedekking is zoals gezegd de dakbedekking van de toekomst. Het wint aan populariteit waardoor de EPDM prijs alsmaar lager wordt. Dat is natuurlijk zeer gunstig voor de consument. Als je dus een huis laat bouwen, dan is het helemaal niet meer zo duur om EPDM dakbedekking te plaatsen. 10 jaar terug waren de prijsverschillen tussen EPDM en reguliere dakbedekking nog aanzienlijk, maar zelfs toen al was het een goed idee om EPDM dakbedekking te gebruiken vanwege de levensduur van EPDM. De EPDM prijs is enkel en alleen te hoog als de EPDM prijs 3 keer duurder is dan een alternatieve soort van dakbedekking. Dat is nooit het geval geweest en zoals gezegd is de EPDM prijs tegenwoordig een stuk voordeliger dan 10 jaar terug. Het is dus wat betreft de EPDM kwaliteit en EPDM prijs altijd een goede keuze om te kiezen voor EPDM dakbedekking. Mocht je een huis kopen waar de dakbedekking helemaal in orde is, dan is het natuurlijk niet nodig om deze dakbedekking te vervangen door EPDM.  Maar gezien reguliere dakbedekking niet 50 jaar lang meegaat, zal je op den duur toch aan vervangen moeten denken. Als de tijd eenmaal daar is, dan zal de EPDM prijs nog lager zijn dan vandaag de dag, en dus is het in de toekomst voor elk huis een goed idee om te kiezen voor EPDM dakbedekking. Met de toenemende populariteit van EPDM zal de EPDM prijs alleen maar verder dalen. Het is ook niet zo gek dat de populariteit toeneemt, want de kwaliteit van EPDM is uitstekend. Tevens is het zeer gemakkelijk aan te brengen. Meer over de voordelen van EPDM vind je hieronder.

De voordelen van EPDM

De voordelen van EPDM zijn zeer talrijk en daarom zijn de voornaamste voordelen hieronder op een rijtje gezet.

  • EPDM is gemakkelijk aan te brengen
  • EPDM heeft een zeer lange levensduur (50 jaar)
  • EPDM is verkrijgbaar in verschillende soorten van uiteenlopende kwaliteit
  • De EPDM folie van EPDM XL is Europese EPDM folie en bevat hierom geen talk
  • Door het gebrek aan talk is de EPDM folie enkelzijdig te verlijmen
  • Door het bovenstaande voordeel bespaar je veel kosten wat betreft arbeid en materiaal

Zoals je kunt zien heeft EPDM in het algemeen vele voordelen en verder is het ook nog eens voordelig om EPDM specifiek bij EPDM XL te kopen. Omdat EPDM gemakkelijk is aan te brengen heb je in principe niet per sé geen specialist nodig om de EPDM folie aan te brengen. Als doe-het-zelver kun je het prima zelf doen en dat zorgt natuurlijk voor een nog lagere EPDM prijs. Verder heb je verschillende soorten van EPDM. Gezien de kwaliteit varieert heb je ook de keuze uit verschillende soorten van EPDM met verschillende prijzen. Wil je liever iets minder investeren, dan kun je kiezen voor een EPDM folie waarbij de EPDM prijs iets lager is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn