Bezoek ons gezellige restaurant in Waddinxveen

17 februari 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Bij jean-marie.nl kunt u genieten van allerlei heerlijke diners. Wilt u zomaar naar een restaurant in Waddinxveen? Of hebt u iets te vieren? We hebben in ons restaurant in Waddinxveen tafeltjes voor twee personen, dus ideaal voor een date of als een Valentijns verrassing. Maar ook grotere groepen zijn meer dan welkom. Een afdeling van de zaak is bijvoorbeeld welkom net als een grote familie of de verjaardag van de oma of opa te vieren. Wat staat er op het menu van dit restaurant in Waddinxveen? Op onze website kunt u ons menu inzien. Dat is het actuele menu dus vergeet niet om over een kwartaal weer eens een kijkje te nemen. U zult wel begrijpen dat we er alles aan doen om een zo bijzonder mogelijk menu samen te stellen, het gehele jaar door. De Hollandse en de Franse keuken staan bij ons centraal maar we vinden het ook fantastisch om zo nu en dan te experimenteren met Mediterrane en Oriëntaalse gerechten. Het is maar net waar de chef-kok zin in heeft. U kunt van de kaart bestellen maar natuurlijk ook een compleet klassiek menu uitkiezen. Houdt u er wel rekening mee dat we werken met dagverse menu’s? Mocht het zo zijn dat u een bijzondere vis wilt eten die op dit moment op de kaart staat, dan is het aan te raden om even te bellen met dit restaurant in Waddinxveen zodat u zeker weet dat u het deze avond daadwerkelijk kunt opeten.

U kunt uw eigen menu samenstellen bij dit restaurant in Waddinxveen

Is het niet heerlijk om zo nu en dan het koken over te laten aan een restaurant in Waddinxveen? Waarom zou u dat iedere dag zelf moeten doen? Ontspan eens een keertje en neem uw partner en uw kinderen eens mee naar onze restaurant in Waddinxveen. Het is chique ingericht dus het voelt ook echt alsof u eventjes echt buiten de deur bent in een totaal andere wereld. Laat u verwennen door de obers en geniet van onze bijzondere gerechten. Naast het feit dat we u een avond vol culinair genot kunnen garanderen mag u ook nog eens genieten van een uitzonderlijke wijncollectie. Kies er dan ook zeker een wijnarrangement bij want bij een goede maaltijd moet de wijn rijkelijk te vloeien.

  • U kunt in dit restaurant in Waddinxveen uw eigen 3-gangen menu samenstellen.
  • Waarbij een 4- of zelfs een 5-gangenmenu ook zeker mogelijk is. Het hangt immers maar net van de gelegenheid af.
  • Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn van harte welkom.
  • En we houden graag rekening met uw dieet. Bent u vegetariër, veganist of hebt u een allergie? Onze kok houdt ook daar vanzelfsprekend rekening mee!

Reserveren kan direct via onze website

We vinden het belangrijk dat het u aan niets zal ontbreken in ons restaurant in Waddinxveen, nabij Gouda in Zuid-Holland. Mooi centraal gelegen is het voor iedere inwoner van de Randstad snel te bereiken. We hebben een mooie score op IENS maar we hopen natuurlijk wel dat ook u een review achterlaat als u van ons diner hebt genoten. Hebt u nog vragen of wilt u solliciteren op de openstaande vacature? Dan kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen en toesturen. Wilt u weten of u nu snel nog even kunt boeken op het laatste moment? Dan is het verstandig om even te bellen. Het komt regelmatig voor dat er sprake is van een afzegging op het laatste moment. U kunt ook direct online reserveren. Maak een keuze uit het normale menu of ga voor de actuele promotie!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn