Bij dit bedrijf liet ik mijn inboedel opslaan

5 mei 2018

Posted in Woning en Tuin

Vorig jaar heb ik mijn woning te koop aangeboden met het idee dat het in onze streek vaak heel lang duurt voordat een huis verkocht werd, dus ik had nog niet gekeken naar een nieuwe woning. Tot mijn grote verbazing, en eigenlijk ook tot mijn grote schrik, meldde de eerste koper zich al binnen twee dagen. Deze bracht vervolgens zo’n goed bod uit dat ik dit bijna niet kon weigeren en dus moest ik als de wiedeweerga op zoek naar een nieuwe woning. Dat gaat natuurlijk nooit zoals je graag zou willen en vandaar dat ik op een gegeven moment besloten heb om dan eerst maar tijdelijk in een huurhuisje te gaan zitten. Ik kon daar echter nooit al mijn spullen kwijt, dus ben ik op zoek gegaan naar een ruimte waar ik mijn inboedel opslaan kon. Omdat ik veel kwetsbare spullen heb, wilde ik deze niet zomaar bij een kennis van mij in de schuur opslaan. Ik wilde namelijk graag mijn inboedel opslaan bij een bedrijf dat verwarmde ruimtes aanbood. Ik ben dus even gaan zoeken naar mogelijkheden voor het inboedel opslaan en toen kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van Roest-Verhuizingen.nl. Dit bedrijf is het adres voor mensen die hun inboedel opslaan willen. Ik heb even uitgebreid bekeken wat zij allemaal aan mogelijkheden aanboden en daar was ik meteen heel erg over te spreken. Je kunt bij dit bedrijf namelijk je inboedel opslaan in verwarmde ruimtes die ook qua luchtvochtigheid goed in de gaten worden gehouden. Dat is heel erg prettig om te merken en vandaar dat ik meteen besloten heb om contact met dit bedrijf op te nemen omdat ik bij hen graag mijn inboedel opslaan wilde. Ik kreeg een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn die mij precies heeft uitgelegd wat er allemaal mogelijk was en ik heb toen meteen een ruimte toegezegd gekregen waar ik mijn inboedel opslaan kon.

Ik kwam mijn inboedel opslaan en regelde hier meteen goed vervoer

Omdat ik niet alleen mijn inboedel opslaan wilde, maar ook graag wilde zorgen dat mijn goederen goed vervoerd zouden worden, ben ik eens even gaan kijken of het ook mogelijk was om de mensen van Roest-Verhuizingen.nl ook in te schakelen om mijn goederen naar de opslag te vervoeren. Zoals u waarschijnlijk al kunt vermoeden, was dit geen enkel probleem voor dit bedrijf. Vandaar dat ik ook niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik hier mijn inboedel opslaan wilde. Ik kon voor een heel zachte prijs precies realiseren wat ik graag wilde en dat vond ik erg prettig. Vandaar dat ik ook tegen iedereen zou willen zeggen dat het zeer de moeite waard is om een keer te kijken wat Roest-Verhuizingen.nl allemaal voor u kan betekenen. Dit geldt niet alleen voor de situatie waarin u uw inboedel opslaan wilt, maar ook wanneer u hulp nodig heeft bij uw verhuizing. Dit bedrijf werkt snel en deskundig, zo heb ik gemerkt, en vandaar dat ik hen uiteindelijk ook ingeschakeld heb toen ik eenmaal een nieuwe woning had gevonden. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik heel erg tevreden ben over dit bedrijf.

Dit bedrijf levert uitstekende service voor een lage prijs

Wanneer u ook graag wilt samenwerken met Roest-Verhuizingen.nl, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. Dit bedrijf kunt u vragen voor:

  • nationale verhuizingen
  • internationale verhuizingen binnen Europa
  • de opslag van al uw goederen

Kijk snel even op de site van Roest-Verhuizingen.nl voor meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn