Boek jouw vakantie voor 55 plus

6 oktober 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Voor iedereen ziet de perfecte vakantie er anders uit. De een vertrekt graag naar verre landen en blijft hier het liefst wekenlang rondreizen. Een ander gaat veel liever een paar weekenden per jaar lekker vertoeven in een hotel in Nederland. Gelukkig is er tegenwoordig zoveel aanbod op dit gebied dat je altijd wel iets kan vinden dat bij je past. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vakantie voor 55 plus? Dan kunnen we je van harte aanraden om eens op de website van Hotel ’t Kruisselt te komen kijken. Hier hebben ze namelijk verschillende arrangementen waar je een keuze uit kunt maken en daar ga je zeker een goede optie tussen kunnen vinden. Ieder arrangement komt met:

  • Buffetontbijt
  • Driegangen diner
  • Verschillende activiteiten

De vakantie voor 55 plus is natuurlijk niet compleet zonder de mogelijkheden om bijvoorbeeld de omgeving te ontdekken. Dit is namelijk zeker wel iets dat je hier wilt doen. De natuur in Twente, en dus ook in de omgeving van het hotel, is absoluut prachtig. Tijdens de mooie dagen kun je heerlijk op een van de fietsen van het hotel stappen en zo de omgeving verkennen. Heb je geen zin om op de fiets te stappen en blijf je liever dichter in de buurt? Dan kun je ook de golfbaan op. En zo kunnen we eigenlijk nog wel een tijdje doorgaan. Kortom, er is meer dan genoeg te doen hier tijdens jouw vakantie voor 55 plus.

Iedere vakantie voor 55 plus is anders

Bij ’t Kruisselt ontvangen ze een heleboel verschillende mensen en de medewerkers hier snappen uiteraard dat iedereen op een andere manier geniet van zijn of haar vakantie voor 55 plus. Met tal van activiteiten waar je uit kunt kiezen, is er hier altijd wel iets te doen. Heb je eigenlijk gewoon zin om de hele dag een boek te lezen? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Voor de medewerkers is het het belangrijkst dat jij het zo goed mogelijk naar je zin hebt. Uiteraard kunnen ze je voorzien van een lekker kopje thee of wat hapjes. Het is maar net waar je zin in hebt. Ook het boeken van de arrangementen voor een vakantie voor 55 plus maken ze zo makkelijk mogelijk voor je. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Van het boeken aan de balie in het hotel tot telefonisch of via het internet. Het kan allemaal en dat zonder reserveringskosten, want daar doen ze bij directe boekingen niet aan!

Kom genieten van jouw vakantie

De voorpret die je voor een vakantie voor 55 plus hebt is natuurlijk fantastisch, maar het is nog veel leuker als het echt eindelijk zover is. Als jij er wel aan toe bent om er even lekker tussenuit te gaan? Dan is ’t Kruisselt de bestemming voor jou. Je kunt al vanaf € 44,50 per nacht in dit hotel overnachten. De verschillende arrangementen voor de vakantie voor 55 plus hebben allemaal iets unieks te bieden. Heb je een leuk arrangement gevonden, maar wil je bijvoorbeeld iets langer in het hotel verblijven voor jouw vakantie voor 55 plus? Dan is dat geen enkel probleem. Ook dat kun je namelijk voor een kleine meerprijs regelen. Dit kun je van tevoren doen, maar ook tijdens je verblijf zijn er vaak allerlei opties waar je nog uit kunt kiezen. Heb je het dus wel heel erg naar je zin en voel je er niets voor om nu al naar huis te gaan? Boek dan een verlenging! Bekijk alle arrangementen makkelijk op de website https://www.kruisselt.nl/. En daar kun je dus ook heel erg eenvoudig jouw boeking maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn