Breng sfeer in je woning via een echte sfeerhaard

5 mei 2018

Posted in Woning en Tuin

We hebben in 2018 geen openhaard meer nodig. We hebben centrale verwarming, infraroodpanelen, vloerverwarming en noem het allemaal maar op. Wonderen van de techniek die onze huizen comfortabel en zuinig opwarmen. Dat is natuurlijk heel erg fijn, maar al deze wonderen der techniek missen wel de unieke sfeer die je in huis haalt met het knetterende vuur van een openhaard. Denk alleen maar eens aan de tijden dat het buiten nog ouderwets donker en guur kon zijn. Dus straten die niet verlicht waren en huizen die enkel met kaarslicht werden verlicht. Stel je eens voor hoe je als hongerige reiziger door de straten dwaalt, koud en alleen, en opeens zie je in de verte een gele gloed van een herberg die nog open is. Vervolgens wandel je er naar toe, je opent de deur en je komt binnen in een warme kamer waar de open haard goed aan het branden is. Binnen is het aangenaam warm en het vuur verspreidt tevens een gezellig licht in de hele kamer. Schaduwen dansen op de muren en je voelt je eigenlijk meteen thuis. Vooral als je nadenkt over het contrast tussen de duisternis buiten en het warme licht binnen. Dit is de sfeer die je misloopt als je niets anders dan een saaie radiator aan de muur hebt hangen. Het installeren van een volledige authentieke openhaard, mocht je in een nieuw huis wonen, is natuurlijk ook niet wenselijk. Het mag dan gezellig zijn en je wordt er ongetwijfeld heel blij van, maar het is wel wat veel van het goede. Ook omdat het niet strikt noodzakelijk is. Het zou dan ook mooi zijn dat je met minimale middelen toch een vergelijkbaar gevoel kunt simuleren. Het zou fijn als je in de donkere maanden toch thuis kunt komen in een woning met een dergelijke gezellige sfeer. Dat kan gelukkig nu met een sfeerhaard. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeerhaard die brandt op bio-ethanol vloeistof. Je hebt dan de sfeer van een traditionele openhaard, maar zonder alle bijkomende nadelen. Je hebt geen schoorsteen nodig, je hebt niet te maken met roet en rook en je hebt ook geen elektrische aansluiting nodig als je kiest voor een dergelijke sfeerhaard. Kortom, het is de ideale optie om comfort en een gezellige sfeer in huis te halen zonder dat je daar de hele woning voor moet verbouwen. De vraag die dan rijst is natuurlijk waar je terecht kunt voor een dergelijke sfeerhaard die kan branden op bio-ethanol vloeistof.

Een sfeerhaard die brand op basis van bio-ethanol vloeistof vind je op design4allez.nl

Mocht je de sfeer inderdaad een boost willen geven en wil je juist in de winter kunnen genieten van een gezellig woonkamer, dan kun je via design4allez.nl heel gemakkelijk de juiste sfeerhaard bestellen. Het is hierbij belangrijk dat je rustig de tijd neemt en het hele assortiment bekijkt. Er zijn verschillende sfeerhaarden met verschillende afmetingen. Je kunt via de site dus rustig rondkijken om te ontdekken wat de opties zijn. Zo kun je op den duur de beste sfeerhaard kiezen die past bij jouw wensen. Mocht je de juiste sfeerhaard eenmaal hebben gevonden, dan kun je deze bestellen via de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling ook meteen afronden. Je hoeft daarvoor alleen maar even je adresgegevens en dergelijke in te vullen en daarna kun je afrekenen.

De producten van design4allez.nl

Via de website design4allez.nl kun je niet alleen maar sfeerhaarden kopen. Je kunt ook op deze website terecht voor allerlei andere artikelen zoals:

  • Meubels
  • Artikelen voor in de tuin
  • BBQ benodigdheden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn