Dankbaar voor mijn advocaat voor letselschade

4 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een aantal maanden geleden heb ik een ongeluk gehad, waarbij een auto te hard achter op mijn auto is ingereden. Een aanrijding was het gevolg en naast heel veel blikschade heb ik letsel overgehouden aan mijn nek en rug. Natuurlijk was ik in shock en wist ik in eerste instantie niet wat me was overkomen. Ik ben uit de auto gehaald door de hulpdiensten, die gelukkig snel ter plaatse waren, en ik heb niet eens gezien wie mij had aangereden. Gelukkig zijn er getuigen geweest van het ongeluk, maar ik ben nog gelukkiger geweest door de inzet van mijn advocaat voor letselschade van TOP Letselschade.

Een advocaat letselschade is actief wanneer jij dat niet kunt

Ik ben direct overgebracht naar het ziekenhuis. Ik had toen geen besef van de ravage die er was ontstaan, mijn spullen lagen nog in mijn auto, ik kan me niet eens herinneren hoe mijn auto eruit heeft gezien. Alles gaat zo ontzettend snel op zo’n moment. Het is echt in een waas aan mij voorbij gegaan. En toch beginnen mensen direct dingen aan je te vragen. Dingen waar ik geen antwoord op kon geven. Mijn vriend was ook erg geschrokken toen hij gebeld is en kwam direct naar het ziekenhuis. Hij vertelde mij daar dat hij van een collega had gehoord om een advocaat letselschade in te schakelen, want die kunnen dan voor jou optreden en onderweg, in de trein, is hij naar een advocaat letselschade opzoek gegaan. Hij kwam op topletselschade.nl terecht en heeft hen direct gebeld. Ik ben blij dat hij hen heeft ingeschakeld, want ik was niet echt aanspreekbaar in het begin en mijn vriend was te emotioneel om zelf over bepaalde dingen na te kunnen denken. Onze advocaat letselschade heft ons toen geholpen met

  • Bewijsverzameling
  • Achterhalen van de persoon die het ongeval veroorzaakt heeft
  • Achterhalen van medische informatie
  • De aansprakelijkstelling
  • Alle afwikkeling, zowel de verzekering

Daarbij word ik overigens nog steeds bijgestaan door mijn advocaat voor letselschade.

Een echte steun en toeverlaat

Juist omdat ik in zodanige staat was, dat ik zelf niet helder kon nadenken over wat er was gebeurd en mijn vriend ook nogal aangedaan was, hebben we er echt goed aan gedaan om onze advocaat voor letselschade in te schakelen. Ik heb met hem kennisgemaakt en het was een heel prettig persoon om mee te praten. Ik voelde totaal geen druk van mijn kant, mijn taak was herstellen en in dat proces zit ik nu nog steeds. Ondertussen is er zo enorm veel werk verricht. Van het bewijs van de hulpdiensten als de getuigen, het contacten van verzekeraars en artsen. Als we dit zelf hadden moeten doen, dan waren we maanden, misschien zelfs wel jaren verder geweest voor er iets van schade vergoed zou worden. Een revalidatieproces is heel lang en ik kon en kan nog steeds niet de energie opbrengen om met dat soort dingen bezig te zijn. Daar komt bij dat je ook nog maar moet weten waar je de informatie vandaan moet halen. Dat is heel lastig en soms ook gewoon zwaar, omdat lang niet iedereen meewerkt. Maar de hulp en begeleiding van onze advocaat letselschade van TOP Letselschade gaat heel ver. Hij is op dit moment bezig met het bijstaan voor revalidatie in mijn werkplek. Ik zal waarschijnlijk mijn werk zoals ik dat deed niet meer kunnen uitvoeren. Dat is heel naar en ondanks dat ik positief probeer te blijven en blij ben dat ik er nog ben, is ook dat een hele geruststelling, dat hij zich bemoeit met bijvoorbeeld mijn arbeidsdeskundige. Ik ben mijn advocaat voor letselschade daar heel dankbaar voor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn