Dankzij dit recherchebureau weet u wat er speelt

26 februari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u op zoek naar een onafhankelijk recherchebureau dat u kan helpen bij het opsporen van een probleem? Hebt u bijvoorbeeld het idee dat werknemers geheimen doorspelen naar de concurrent? Dan moet u daar zo snel mogelijk een stokje voor steken, zeker als er sprake is van een vertrouwensbreuk. Bij innoverende bedrijven kan een recherchebureau daarom wonderen verrichten want we kunnen snel en in het geniep de daders achterhalen. Misschien blijkt dat er helemaal niets aan de hand is op dit gebied, maar dat u ergens anders een heel ander probleem hebt. Werknemers kunnen elkaar het leven bijvoorbeeld behoorlijk zuur maken. En hoe zit het met het ziekteverzuim? Zijn er velen die hier misbruik van maken? Als dat zo is dan moet u in opstand komen en ons recherchebureau in de arm nemen. Want dan worden dergelijke praktijken door onze detectives tot op de bodem uitgezocht. Natuurlijk hebben wij niet meer bevoegdheden dan uzelf, maar we beschikken wel over de kennis en de technologie om misstanden snel te achterhalen en om u heirover zo discreet mogelijk te informeren. Het is duidelijk een vak apart en ook al hebben we niet de bevoegdheden die de politie wel heeft, we werken wel degelijk nauw met hen samen als dat nodig is. Ook kunnen we voor u in het veld werken. Dat betekent niet alleen dat we in een andere stad onderzoek kunnen doen, maar zelfs over de grens. Wilt u graag iets meer weten over de mogelijkheden van dit recherchebureau? Kijk dan snel even op nmsrecherche.nl.

Een recherchebureau inschakelen? Kies dan voor NMS

Een recherchebureau gebruiken, dat klinkt als zwaar geschut. Maar is het dat eigenlijk wel? Wij denken dat dit wel meevalt. Daarnaast: er hoeft helemaal niemand achter te komen, ook niet als u wilt dat de daders op heterdaad betrapt worden. Het kan allemaal zo veilig en anoniem mogelijk gedaan worden. Worden collega’s weg gepast, is er sprake van massale diefstal in alle vormen denkbaar of hebt u simpelweg het vermoeden dat uw man of vrouw vreemdgaat? Het zijn problemen die u moeilijk bij de lokale politie kunt melden. Zij kunnen er vrij weinig mee en hebben het veel te druk met andere zaken. Maar u beschikt ook niet zelf over de mogelijkheden om dit allemaal uit te zoeken. En dat is waar wij om de hoek kijken. Dus klim in de pen en laat ons vandaag nog weten wat er nu eigenlijk precies allemaal aan de hand is. Dan stellen we op basis van dit intakegesprek een plan van aanpak aan en kan het onderzoek wat betreft het recherchebureau niet snel genoeg plaatsvinden. Ook als u het moeilijk vindt om er over te praten dan zullen we u daarbij kunnen helpen. We werken dan ook enkel met hoogopgeleide en meelevende detectives bij dit recherchebureau.

We helpen zowel particulieren als bedrijven bij hun vraagstukken

Hopelijk is het u nu wel duidelijk dat u een recherchebureau voor een keur aan problemen en vraagstukken kunt inhuren. Hebt u hier ten slotte nog vragen over? Of wilt u zich direct aanmelden voor het eerste kennismakingsgesprek?

  • Dan is het allereerst goed om te weten dat we u in het hele land van dienst kunnen zijn,
  • Dus klim in de pen en schrijf een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op,
  • U bent vervolgens meer dan welkom op het recherchebureau in Veenendaal.
  • En blijft u graag op de hoogte van onze casussen, technologieën die we kunnen gebruiken en ander nieuws? Vergeet dan niet om deze website te bookmarken zodat u regelmatig het nieuws kunt doornemen.
  • nmsrecherche.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn