Dankzij Solutions-Center.nl kwam ik van mijn alcoholverslaving af

27 april 2018

Posted in Mens en gezondheid

Tien jaar geleden is mij een ernstig ongeluk overkomen en sindsdien ben ik nooit meer de oude geworden. Ik kon het ongeluk niet goed verwerken en zocht daarom mijn toevlucht in de drank. Dat had ik natuurlijk nooit moeten doen, maar op dat moment gaf het mij de verlichting die ik nodig had. Op een gegeven moment dronk ik echter heel veel en ook iedere dag. Op dat moment was ik dus eigenlijk al lang verslaafd, al had ik dat zelf op dat moment nooit kunnen en willen toegeven. Ik merkte echter ook dat ik steeds minder sociale contacten had en dat maakte de behoefte aan drank eigenlijk alleen maar groter. Op een gegeven moment heb ik besloten dat het zo niet langer meer kon en vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om van mijn alcoholverslaving af te komen. Dat was eenvoudiger gezegd dan gedaan. In het begin wil je namelijk wel van je alcoholverslaving af, maar daar wil je niet heel veel voor doen. De drank laten staan is heel erg moeilijk wanneer je eenmaal een alcoholverslaving hebt ontwikkeld en vandaar dat het niet een kwestie is van gewoon even doen. Ik denk dat het te vergelijken is met mensen die graag zouden willen stoppen met roken, maar toch steeds weer een sigaret opsteken. Het is nou eenmaal heel erg moeilijk om van een alcoholverslaving af te komen, ook omdat je lichaam meteen gaat protesteren wanneer je je dagelijkse hoeveelheid alcohol niet binnen krijgt. Gelukkig is mij het uiteindelijk gelukt om van mijn alcoholverslaving af te komen, maar dat had ik nooit op eigen kracht kunnen bewerkstelligen. Het is namelijk zo dat ik uiteindelijk de hulp heb weten in te schakelen van de mensen van Solutions-Center.nl. Deze mensen hebben mij alles geboden wat ik nodig had en daar ben ik hen heel erg dankbaar voor. Ik heb door hen geleerd hoe ik van mijn alcoholverslaving af kon komen.

Ik ontving van Solutions-Center.nl de begeleiding die ik nodig had

Toen ik eenmaal in contact was gekomen met de mensen van Solutions-center.nl, hebben zij mij heel goed weten te helpen. Ik werd gekoppeld aan een begeleider die mij heel goed heeft laten inzien dat ik een alcoholverslaving had. Dat is namelijk een van de cruciale elementen, wanneer je zelf denkt dat je geen alcoholverslaving hebt, is het ook heel moeilijk voor een begeleider om dit aan te pakken. Er was bij mij weinig om te laten zien dat anderen ervan kon overtuigen dat ik geen alcoholverslaving had en vandaar dat ik ook niet veel tijd nodig had om te beseffen dat ik daadwerkelijk een alcoholverslaving had. Ik ben echter blij dat ik dit snel onder ogen zag, want hierdoor kon ik snel aan de oplossing van mijn probleem gaan werken. Ik vond het een heel zwaar traject, maar ik ben uiteindelijk wel van mijn probleem af gekomen. Dat was precies waarom ik bij Solutions-Center.nl om hulp ben gaan aankloppen en ik ben dan ook heel blij dat ik dit gedaan heb.

Heeft u ook hulp nodig?

Wanneer u momenteel ook van een verslaving af wilt komen, raad ik u aan om een keer naar Solutions-Center.nl te komen kijken. Deze mensen zijn namelijk opgeleid om mensen te helpen met een:

  • drugsverslaving
  • een gameverslaving
  • en vele andere soorten verslavingen

Wanneer u graag geholpen wilt worden, dan raad ik u van harte aan om snel een keer naar Solutions-Center.nl te komen kijken. Hier kunt u informatie vinden over de beschikbare mogelijkheden. U zult zien dat er veel mogelijkheden zijn. Kijk snel op Solutions-Center.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn