De beste hypotheekadviseur kiezen

20 mei 2020

Posted in Financiën en Verzekeringen

Het kopen van een huis is voor veel mensen een van de belangrijkste aankopen in hun leven. Huizen zijn duur, daarom is het belangrijk dat er een goede hypotheek wordt afgesloten. Een hypotheekadviseur helpt hierbij. Hij of zij weet alles van de verschillende soorten hypotheken en de eisen die banken stellen. Juist omdat het kopen van een huis zo’n belangrijk moment is, is de keuze voor een goede hypotheekadviseur extra belangrijk.

Ikbenfrits weet alles van hypotheken en vindt het belangrijk dat alle hypotheken goed worden geregeld. Daarbij is het belangrijk dat de persoon die de hypotheek afsluit, precies weet waar hij of zij voor tekent. Elke dag geven de hypotheekadviseurs van Ikbenfrits het beste advies van Nederland.

Het digitale tijdperk

Het zou zonde zijn om niet volop gebruik te maken van het huidige digitale tijdperk. Dat vinden ze ook bij Ikbenfrits. Daarom hebben ze geïnvesteerd in een team van programmeurs die constant werken aan de rekentools. Dag in dag uit zijn ze bezig om deze tools slimmer en beter te maken. Ze zorgen ervoor dat veel tijdrovend werk geautomatiseerd kan worden, wat de hypotheekadviseur tijd scheelt.

Doordat de hypotheekadviseur tijd bespaart, scheelt dat weer geld voor de hypotheekaanvrager. Door slim gebruik te maken van de beste tools, is Ikbenfrits naast de beste hypotheekadviseur ook een van de goedkoopste.

Een hypotheekadviseur waar en wanneer het uitkomt

Alle adviesgesprekken met Ikbenfrits gaan online en via de telefoon. Zo is er altijd een moment dat schikt en is reistijd geen issue meer. Het adviesgesprek kan plaatsvinden in de tuin, aan de eettafel of vanaf de bank. Samen met de hypotheekadviseur wordt gekeken naar het online dashboard van Ikbenfrits en wordt stap voor stap gekeken wat de beste opties zijn. Videobellen is ook een optie, wat het contact met de hypotheekadviseur nog persoonlijker maakt.

Ikbenfrits heeft een heel team aan hypotheekadviseurs, met ieder een eigen expertise. Daardoor kunnen ze in iedere situatie helpen; of het nu gaat om een scheiding, eerste woning, verhoging van de hypotheek of een verhuizing. Voor elke situatie heeft Ikbenfrits een expert.

No cure, no pay

Bij Ikbenfrits geldt: no cure, no pay. De hypotheekaanvrager betaalt pas zodra er een rentebod is aangevraagd. Bij de aankoop van het eerste huis komen de kosten in totaal op 1.500 euro, dit zijn de advies- en bemiddelingskosten.

Een verhuizing, verkoop of oversluiting van de hypotheek kost wat meer tijd en werk. In totaal zijn de advies- en bemiddelingskosten dan 1.850 euro. Ook ondernemers kunnen terecht bij Ikbenfrits, voor hen kost een hypotheekadvies en bemiddeling altijd 1.950 euro.

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Via het persoonlijke dashboard bij Ikbenfrits kan de hypotheekaanvraag 24/7 gevolgd worden. Met behulp van de slimme tools en interactieve grafieken die tijdens de bel-afspraken behandeld worden, wordt goed duidelijk welke opties er zijn en wat de stand van zaken is.

Het afsluiten van een hypotheek kan ook direct bij een bank of bij de adviseur op de hoek, maar dat biedt niet dezelfde voordelen. Ikbenfrits geeft 100% onafhankelijk hypotheekadvies en geeft duidelijk inzicht in hoe de hypotheek in elkaar steekt, zodat iedereen begrijpt wat hij of zij heeft afgesloten. Tot slot hoeft er pas betaald te worden zodra het rentebod is aangevraagd en krijgt Ikbenfrits een 9 van klanten. Een hypotheek afsluiten vanuit de luie stoel was nog nooit zo makkelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn