De horlogeband voor een nieuwe look

15 december 2016

Posted in Mode en Kleding

Heeft u al jaren hetzelfde horloge en bent u deze eigenlijk een beetje zat? Functioneert het horloge echter nog prima en vindt u het dus zonde om deze weg te doen en te vervangen door een nieuwe? Vervang dan alleen de horlogeband. U kunt het klokje dan nog prima blijven gebruiken. Door een andere horlogeband te gaan gebruiken kunt u direct een andere look creƫren en is het net of u een compleet nieuw horloge heeft gekocht. Wanneer u de horlogeband heeft vervangen zal u dan ook meteen opvallen dat de klokjes op de meeste horloges van hetzelfde formaat zijn en ook vaak dezelfde vorm hebben. Het is de horlogeband die het verschil maakt. Daarom bieden ze bij De Horlogebanden Specialist ook alleen maar horlogebandjes aan. Hier hebben zij inmiddels jarenlange ervaring mee en u kunt hier dan ook de horlogeband van uiteenlopende soorten horloges laten vervangen.

  • Bekende topmerken
  • Smartwatches
  • Minder bekende merken
  • Horlogebanden voor speciale wensen

Voor iedereen die een horloge heeft is het mogelijk om hier een horlogeband te laten vervangen. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het bestellen van een nieuw bandje. Er zal niet direct een onderscheid te vinden zijn voor bandjes voor dames of heren. Het is belangrijk om er op te letten wat voor aanzet het horloge heeft waar u de band van wilt vervangen. Is deze recht of juist anders van vorm? Daarnaast is het met name van belang welke maat u nodig heeft. Vrouwen kiezen vaak voor een kleinere maat dan mannen. En als laatste is het belangrijk welk materiaal u uitkiest. De eerste twee is voor de pasvorm van het bandje belangrijk. Kiest u hierbij de verkeerde soort of de onjuiste maat dan zal de horlogeband dus niet passen.

Het materiaal van de horlogeband

Bij De Horlogebanden Specialist hebben ze verschillende soorten materialen in het assortiment. De uiteenlopende materialen waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Leer
  • Rubber
  • Metaal
  • Nato Strap
  • Smartwatch bandjes

Binnen deze variƫrende soorten materialen kunt u uiteraard kiezen voor verschillende kleuren en soms ook patronen. Als u een leren horlogeband bestelt krijgt u ook een echt leren bandje. In de meeste gevallen wanneer u een leren band koopt krijgt u imitatieleer. Bij De Horlogebanden Specialist vinden zij dit onacceptabel. Wanneer u hier dus een leren horlogeband krijgt u ook echt leer. De kwaliteit van de band is dan ook een stuk beter dan wanneer u er een van imitatieleer krijgt. U verwacht dan misschien dat de prijs een stuk hoger is, maar dit is zeker niet het geval. U krijgt een mooi bandje van goede kwaliteit voor een uitstekende prijs. Daarnaast kunt u kiezen voor de meest uiteenlopende kleuren. Of u nu kiest voor traditioneel zwart, grijs of bruin of gaat voor een meer uitdagende kleur zoals roze, paars of groen. Bij De Horlogebanden Specialist kan het allemaal. Ook wanneer u kiest voor een van de andere soorten materialen heeft u opties in allerlei kleuren. Vergeet na het kiezen van de kleur niet om de juiste maat aan te geven! Het is vervelend wanneer u dit verkeerd doet en u de horlogeband niet kunt gebruiken. Let dus altijd goed op de maat die u bestelt. Als u niet zeker weet welk formaat u nodig heeft zorg er dan voor dat u dit eerst controleert. Op de website van het bedrijf vindt u pagina die hier volledig aan toegewijd is. Inclusief een instructiefilm om uw horlogeband te vervangen. Bekijk deze dus aandachtig wanneer u uw bestelling binnenkrijgt. Het is eenvoudig om de nieuwe band vast te maken aan het klokje.

Voordelen van een horlogeband bestellen

Zoals we hierboven al zeiden is het bestellen van een horlogeband een makkelijke manier om het horloge dat u al een tijdje draagt een nieuwe look te geven. Maar het bestellen van een band bij De Horlogebanden Specialist heeft meer voordelen. De horlogebanden die u hier bestelt zijn niet alleen handgemaakt, maar worden ook gratis door heel Nederland verzonden. Als u voor 16:00 uur bestelt heeft u het artikel in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Is het horlogebandje dat u hebben wilt niet op voorraad op dat moment? Dan wordt het alsnog binnen 2 tot 3 dagen bij u afgeleverd. Laat u het artikel op maat maken? Dan duurt het vanzelfsprekend om het artikel te maken en naar u te verzenden. Voor het betalen van de horlogeband die u wilt zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u betalen met iDeal, creditcards of bijvoorbeeld Paypal. Wilt u een vraag stellen over een horlogeband die u op het oog heeft of over het bestelproces? Dan is het mogelijk om per e-mail of telefonisch contact op te nemen met de showroom. Zij zullen u dan verder helpen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten, kortingen en speciale aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. U bent dan altijd als eerste op de hoogte van een nieuw horlogeband in het assortiment of wanneer er een leuke actie is. Als laatste tip willen wij u graag wijzen op de accessoires die u via de webshop kunt bestellen. Dit zijn leuke artikelen om cadeau te geven aan vrienden of familie. Neem een kijkje om te ontdekken wat zij allemaal voor u hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn