De klantenservice van Vodafone binnen handbereik

28 maart 2017

Posted in Helpdesk en Servicedesk

Hebt u een mobiel abonnement bij Vodafone afgesloten? En hebt u daarom een vraag aan hun klantenservice? Vodafone is een zeer grote mondiale onderneming en heeft diverse klantenservices in de hele wereld. Daarom kunt u met een Nederlandse callcenter bellen en dat is wel zo prettig. Kunt u echter op hun website niet de juiste gegevens vinden? Of hebt u geen zin om de gegevens van de klantenservice van Vodafone te moeten zoeken? Dan kunt u eens op klantenservice.support kijken want wij bieden u een wel heel bijzondere dienst aan. Als u namelijk gebruik maakt van ons telefoonnummer dan verbinden we u direct door met de klantenservice van Vodafone! Dat betekent dat u nooit meer het telefoonboek erbij hoeft te pakken, niet fysiek en niet digitaal. U hoeft niet naar de site van deze telecomaanbieder waar u de site moet afspeuren in de hoop de klantenservice van Vodafone te pakken te kunnen krijgen. Niets van dat al. Slaat u daarom dit nummer op in uw smartphone. Want als u last hebt van een storing, dan wilt u er wel het fijne van weten. Een andere optie is het opslaan van deze website. Dit noemt men ook wel bookmarken. Een aanrader omdat u dan altijd de klantenservice van Vodafone kunt bereiken, waar u zich dan ook mag bevinden.

De klantenservice van Vodafone nodig?

Natuurlijk is Vodafone voornamelijk bekend vanwege de telecomservice. Maar wist u dat ze ook internet leveren? Bij particulieren en bedrijven, ook hier in Nederland. Is er een storing? Dan wilt u uiteraard de klantenservice van Vodafone kunnen bereiken want een storing is vreselijk irritant. U kunt uw werk misschien niet eens meer doen en deadlines gaat u op deze manier niet halen. Gelukkig staat de klantenservice van Vodafone bekend om hun uitstekende hulp. Ze staan voor particulieren en het bedrijfsleven 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Dus pak uw telefoon erbij als u hen nodig hebt. Ligt het mobiele netwerk plat? Kijk dan op onze website en noteer het telefoonnummer zodat u dat met uw huistelefoon kunt intoetsen. U kunt onze website aldus beschouwen als een nummerinformatiedienst. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en worden niet gesponsord door bedrijven zoals Vodafone. We willen u erg graag helpen want het kan behoorlijk vervelend zijn als u de klantenservice van Vodafone niet kunt bereiken.

  • Of het nu gaat om het veranderen van uw abonnement,
  • Het doorgeven van persoonlijke gegevens,
  • Of om informatie in te winnen over een storing bij u in de buurt,
  • Dankzij onze service hebt u in enkele minuten de informatie die u nodig hebt om uw werk te kunnen vervolgen.

Vergeet u niet om ons telefoonnummer te bewaren?

Slaat u dit nummer alvast op. Want als u met ons belt dan staat u niet in de wachtrij. Hier werken diverse telefonisten dag in dag uit om u te woord te staan. Ze weten precies welke tak van Vodafone u moet spreken. Dat betekent trouwens ook dat u niet erg lang in de rij staat als we u eenmaal hebben doorverbonden. Dus tel uit uw winst want u bespaart niet alleen tijd, maar ook nog eens flink wat geld qua telefoonkosten. Als u met ons belt kunt u niet alleen doorverbonden worden. We kunnen u naast de gegevens van de klantenservice van Vodafone ook adressen, zakelijke, financiële en algemene gegevens geven. En naast deze telecomaanbieder kunnen we u doorverbinden met tientallen andere bekende internationale en nationale bedrijven. Denk aan andere telefoniediensten zoals KPN, Tele2 en T-Mobile maar ook aan de tv- en internetaanbieder Ziggo. Lees meer op : Klantenservice Vodafone – Klantenservice bel 1840

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn