De man achter de website Verbouwingstrends.nl is Leo Houkamp

30 oktober 2016

Posted in Woning en Tuin

verbouwingstrends - leo houkampLeo Houkamp is inmiddels een vrij bekend persoon te noemen in ons land. Hij heeft bijvoorbeeld succesvolle tv-programma’s gemaakt. Welke dat precies zijn leest u verderop in deze tekst. Om meer te weten te komen over wie Leo Houkamp precies is, kunt u het beste even naar de website Verbouwingstrends.nl gaan. Maak een keuze uit de categorieën:

  • Onderwerpen
  • Het programma
  • Uitzendingen

Wie weet zit u binnenkort wel aan de buis gekluisterd en bent een uitzending aan het bekijken waar Leo Houkamp aan mee heeft gewerkt. Heeft u bepaalde vragen, dan kunt u ze altijd stellen door op ‘contact’ te klikken. Daar staat het team zeker voor open.

Leo Houkamp neemt u mee langs de nieuwste trends

Bent u ideeën aan het verzamelen om een verbouwing uit te laten voeren? Dan wilt u uiteraard weten wat precies de mogelijkheden zijn. Tegenwoordig kunt u op veel verschillende manieren inspiratie opdoen. Zo kunt u bijvoorbeeld eens bij vrienden, familie of buren langs om te zien wat er mogelijk is. Misschien ziet u wel dingen waar u zelf nooit opgekomen zou zijn. U kunt ook natuurlijk gewoon de televisie aanzetten en een programma bekijken dat hiermee te maken heeft. Zo kunt u lekker op uw gemakje met een lekker glas drinken en wat eten voor de buis gaan zitten. U kunt op die manier alles op u in laten werken en er de dingen uithalen die u aanspreken. Misschien overweegt u wel om een uitbouw te maken met een prachtige schuifpui omdat u zoveel mogelijk licht binnen wilt halen. Ook qua interieur is er na een verbouwing enorm veel mogelijk. Het interieur zorgt ervoor dat u zich daarna helemaal thuis kunt voelen. Het is dus van groot belang dat het aansluit bij wie u bent en waar u voor staat. U kunt het televisieprogramma volgen van Leo Houkamp om ideeën op te doen. Leo Houkamp is iemand die het programma ‘Verbouwingstrends’ heeft bedacht. Het speelt in op de mogelijkheden van vandaag de dag; alle nieuwe ontwikkelingen komen tijdens ‘Verbouwingstrends’ van Leo Houkamp voorbij. Dat is leuk, want zo hoeft u niet zelf te ontdekken wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. U krijgt via dit tv-programma de mogelijkheid om niet alleen te horen wat er mogelijk is, maar het ook te kunnen zien. Beelden spreken natuurlijk veel meer dan dat woorden dat kunnen. U kunt zelf een bepaald beeld hebben gemaakt van een uitleg, maar dat wil niet zeggen dat het overeenkomt met hoe het daadwerkelijk is. Daarom is het zo leuk dat u ook mee wordt genomen langs vele voorbeelden. Zelf kunt u bepalen wat wel en niet mogelijk zal zijn in uw eigen huis. Dit programma van Leo Houkamp is overigens allesbehalve een oppervlakkig programma. Het behandelt namelijk niet alleen onderwerpen voor de leek, maar ook de professional kan hier het één en ander van leren. Het is dus voor een brede doelgroep toegankelijk en leuk om te kijken.

Bekijk binnenkort eens een uitzending

Wilt u meer te weten komen over wie Leo Houkamp nou eigenlijk is, dan gaat u naar de site Verbouwingstrends.nl. Ook kunt u hier natuurlijk vinden waar u dit programma kunt vinden en hoe laat het uitgezonden wordt. Zo kunt u het vast in uw telefoon zetten of in uw agenda, zodat u het niet vergeet. U vindt hier ook info over waar we hem nog meer van kunnen kennen en welke successen hij al heeft behaald. Heeft u naar aanleiding van de gelezen tekst nog opmerkingen, dan kunt u die kwijt in het veld onder de tekst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn