De ziekte van Lyme: wat kunt u doen?

12 februari 2016

Posted in Mens en gezondheid

Bent u een paar jaar geleden gebeten door een teek in het bos en is het nu zo ver gekomen dat u de ziekte van Lyme hebt? Had u het op dat moment niet echt zo in de gaten, maar verschenen er wel degelijk rode kringen om de beet heen? Loopt u nu al een tijdje rond met de ziekte van Lyme en zou u willen dat u de klok terug kon draaien, zodat dit allemaal niet gebeurd was? Het is belangrijk om te weten dat dit niet mogelijk is, wat gebeurd is, is gebeurd. Daar is niets meer aan te veranderen. Maar als u ervoor zou willen zorgen dat u zich beter gaat voelen en niet aldoor zo moe blijft, dan is het heel goed dat wij u op dit punt even treffen. Wij willen namelijk graag eventjes gebruik maken van de gelegenheid om u iets meer te gaan vertellen over ons platform over de ziekte van Lyme. Hier kunt u niet alleen informatie vinden over wat de ziekte van Lyme inhoudt, want dat weet u naar alle waarschijnlijkheid al lang. Waardevoller is het voor u om ervaringen uit te kunnen wisselen met andere patiënten die hier ook mee rond lopen. U kunt nog wat van hen leren en hebt hen zelf ook wat te bieden! De ziekte van Lyme hebben is niet niks en daarom is het fijn om af en toe een hart onder de riem te krijgen van iemand anders. Wel zo prettig om gesteund te worden in dit moeilijke proces, waarbij u zich steeds moe voelt en soms dagen hebt dat u het allemaal niet meer ziet zitten. Dus als u de ziekte van Lyme hebt en hier graag met anderen over van gedachten wilt wisselen, dan raden wij u zeker aan om even naar de website ziekte-van-lyme.nl te surfen, zodat u meer info kunt lezen op dit platform. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe deelnemer!

Alternatieve behandelingen bij de ziekte van Lyme

De meeste mensen denken dat het niet mogelijk is om over de ziekte van Lyme heen te komen. Ze denken dat dit chronisch is, dit wordt ook verteld in de medische wereld. Toch is volgens ons geen enkele aandoening onoverkomelijk en daarom vertellen wij u graag even iets nieuws over uw mogelijkheden als u de ziekte van Lyme hebt. Het is namelijk slim om niet zomaar bij de pakken neer te gaan zitten, omdat u daar sowieso niet beter van wordt. Wij raden u zeer sterk aan om de moed erin te houden en te blijven onderzoeken. Laat u niet zomaar iets wijsmaken door artsen in het ziekenhuis! Uit voorbeelden op het platform Ziekte van Lyme blijkt namelijk dat het wel degelijk mogelijk is om hiervan te genezen. Dit komt nu steeds vaker voor, doordat mensen kiezen voor alternatieve manieren van behandelen. Steeds meer mensen hebben geen zin in antibiotica, omdat ze weten dat het meer kapot maakt dan het heelt. Als u ook op zoek bent naar een constructieve en natuurlijke behandelmethode, dan is het een goed idee om eens rond te snuffelen op Ziekte Van Lyme, waar u vele ervaringsverhalen van medepatiënten kunt vinden. Ieder mens is anders en daarom is ook iedere uiting van de ziekte van Lyme anders. En dit heeft weer tot gevolg dat ieder geval een andere behandeling nodig heeft. Het is belangrijk om zo veel mogelijk verschillende dingen uit te proberen en het niet gelijk om te geven. Neem het heft in eigen handen wat betreft uw gezondheid en laat het er niet bij zitten. Wij zien u graag terug op onze platform ziekte-van-lyme.nl om mee te denken over de mogelijkheden. Graag tot snel!

U bent de baas over uw eigen lijf

Als u de ziekte van Lyme hebt en:

  • niet langer elke dag moe wilt zijn
  • op zoek bent naar een manier om te genezen
  • ervaring uit wilt wisselen met andere patiënten
  • gratis waardevolle informatie wilt krijgen over dit onderwerp
  • uw buik vol hebt van de antibioticakuren
  • geen vertrouwen meer hebt in de reguliere gezondheidszorg

dan bent u bij ons in goede handen. Wij laten u niet bungelen en helpen u graag uit de brand. Wij geven alle informatie die u nodig hebt over de ziekte van Lyme om naar nieuwe oplossingen te zoeken. Wij delen al het nieuws onder de zon, zonder dat u hier ook meer een cent voor hoeft te betalen. Wij hebben het goed met u voor! Het is al vervelend genoeg om de ziekte van Lyme te hebben, dan wilt u niet ook nog eens dood gegooid worden met zinloze behandelingen en info over dat u chronisch ziek bent. Alsof u daar beter van wordt! Ziet u het nou ook wel zitten om het totaal anders aan te pakken, om het roer om te gooien en voor uw eigen gezondheid te kiezen? Kom dan snel naar ons platform Ziekte Van Lyme op ziekte-van-lyme.nl om meer te lezen over mensen die van deze aandoening zijn genezen. Daardoor zult u weer een nieuw perspectief krijgen en hoopvol zijn! Uw leven kan opnieuw gaan beginnen! Als u de ziekte van Lyme hebt, dan betekent dit dus niet dat u het op moet geven, maar dat u via ons verder moet gaan met zoeken. Succes gegarandeerd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn