De zittende Boeddha als ultiem geschenk

7 april 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

U kent het wel, de zittende Boeddha. Veel mensen hebben het voor het raam staan, in de tuin of op een mooie plek in de woonkamer. Het is natuurlijk de bedoeling dat u voor uw geluk niet zelf een zittende Boeddha koopt om in uw eigen huis te zetten. Natuurlijk kunt u het als een cadeau aan uw partner geven en dan koopt u het indirect voor uzelf. Maar ook dat raden we af. Want volgens de overlevering is het de bedoeling dat u een zittende Boeddha krijgt van anderen. Dat is nu eenmaal hoe dat gaat. Dus mochten vrienden of familieleden onlangs verhuisd zijn, dan weet u nu wat een perfect cadeau zal zijn. En uiteraard kunt u op de website cadeauwinkel-online.nl de perfecte zittende Boeddha vinden die uitdrukt wat u wilt zeggen. Gaat het om een  bepaalde zegen? Kijk dan snel in de catalogus want de kans is groot dat we die zittende Boeddha wel in huis hebben. Zoals u tevens zult zien bieden we u beeldjes van de echte Boeddha aan en ook van de dikkere versie. Dat is niet Gautama Boeddha maar een ander belangrijk boeddhistisch karakter: Budai. Afijn, kijk naar de gezichtsuitdrukking en de handgebaren om er achter te komen wat ze precies uitdrukken. Zo bieden we natuurlijk de zittende Boeddha aan die geruststelling symboliseert net als de variant die streeft naar deugden zoals:

  • Vriendelijkheid,
  • Compassie,
  • Passie,
  • Kalmte,
  • En acceptatie.
  • Kortom: er is voor ieder wat wils te vinden.

We bieden de zittende Boeddha in diverse formaten aan

Zoekt u echt een leuk huiselijk cadeau voor uw ouders, voor goede vrienden en tevens voor een keur aan gelegenheden? Van een housewarming tot aan het perfecte kerstcadeau, in onze winkel zult u slagen. Zo raden we de zittende Boeddha absoluut aan voor mensen die onlangs een huis hebben gekocht. Het is misschien niet het meest originele cadeau in de wereld, hoewel u dat altijd nog kunt combineren met een ander interessant artikel uit onze shop. Maar het is wel een prachtig gebaar! U hebt immers het beste met hen voor dus of u nu boeddhist bent of niet, u symboliseert er uw vriendschap mee. Het is immers een symbool van kalmte, van goedheid en van eerlijkheid. Kijk daarom tussen de diverse categorieën en selecteer “zittende Boeddha:”. Vervolgens ziet u het complete overzicht aan beeldjes die we op dit moment aanbieden. Verkrijgbaar in vele houdingen, in de zowel de dikke als de dunne variant en gemaakt van diverse materialen. Sommige beelden zijn handgemaakt in India en vandoor door ons geïmporteerd naar Nederland. Dat maakt ons de enige aanbieder van dat specifieke beeldje en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Hebt u een dergelijk beeld gekregen? Denk er dan goed over na waar u het neerzit. Bijvoorbeeld in de hal zodat het iedereen bij binnenkomst direct kan begroeten en zegenen maar een meer centrale plek op de haard is ook zeker geen slecht idee. Wellicht hebt u een bepaalde kamer in huis Oriëntaals aangekleed en is dat daarom een meer geschiktere plek voor uw zittende Boeddha.

Vragen over het bestellen? Klim dan in de pen

Een zittende Boeddha kopen? Klik dan op het artikel dat u graag wilt bestellen. U kunt het direct door ons laten inpakken. Geef dat in een speciale vermelding aan tijdens het bestellen. Log in op uw profiel, maak eventueel een account aan of kies ervoor om het bij een eenmalige bestelling te laten. Reken er vervolgens maar op dat we binnen een werkdag al bij u hebben bezorgd. Kijk ook eens bij de vele glazen, armbanden en vazen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn