Download jouw virusscanner

20 juli 2017

Posted in ICT en Techniek

Er zijn maar weinig mensen die zich er echt van bewust zijn hoe belangrijk het is om een virusscanner te hebben op je telefoon en/of tablet. Maar als je er goed over nadenkt, dan zal het uiteindelijk heel erg logisch klinken. Wat doe jij allemaal op je telefoon? Hier zul je vast ook gegevens op hebben staan die je niet zomaar met iemand zou willen delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je bankgegevens? Door gebruik te maken van een app om te kunnen internet bankieren maak je jezelf hier natuurlijk wel kwetsbaar voor als je geen virusscanner op je telefoon hebt staan.

  • Bitdefender
  • Norton
  • Panda

Dit zijn een aantal merken die een goede virusscanner aanbieden waar je gebruik van kunt maken. Wanneer je een kijkje gaat nemen op de website Virusscanner.software dan vind je hier een lijst van alle merken en soorten scanners die jij eventueel op je telefoon en tablet kunt gebruiken. Zeker als jij zaken als internetbankieren en andere belangrijke dingen op je telefoon doet, is het zo verstandig om je hierin te verdiepen. Er zijn natuurlijk genoeg gratis versies waar je uit kunt kiezen, maar we raden eigenlijk iedereen aan om te kiezen voor een betaalde variant. Hier kun je namelijk een hoop meer uit halen. Het biedt je meer bescherming en de updates zijn ook een stuk beter.

De beste prijs voor een virusscanner

Op de website Virusscanner.software is het heel erg makkelijk om de verschillende scanners met elkaar te kunnen vergelijken. Hier hoef je ook nog eens niet zo heel erg veel moeite voor te doen. Het enige wat jij moet bepalen is wat je nu precies wilt. Dat je voor een betaalde versie van een virusscanner kiest hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je dit klauwen met geld hoeft te kosten. Als je een kijkje gaat nemen op deze website dan zul je zien dat hier heel erg veel verschil in is. Er zijn programma’s die heel erg duur zijn, maar er zitten er ook zeker genoeg tussen die heel erg goed te betalen zijn. Dit is voor jou dan misschien een betere optie. Kijk dan ook goed naar de mogelijkheden die je op dit gebied hebt. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan ook de rest van de informatie op de website goed door. Je vindt hier bijvoorbeeld welke merken de moeite waard zijn en wat de gevaren zijn waar je het meest op moet letten. Cybercriminaliteit verandert altijd weer en dus is het belangrijk om hier toch wel min of meer van op de hoogte te zijn. Op die manier weet je waar je op moet letten en ben je nog beter beschermd.

De gevaren op het internet

Het krijgen van een virus of gehackt worden, kan je zomaar overkomen, maar er zijn ook een hop dingen die je hier tegen kunt doen, losgezien van het downloaden van een virusscanner. Een virusscanner zal je uiteraard helpen tegen aanvallen van buitenaf, maar een verstandig internetgebruik kan hier ook al een heel eind in gaan. Denk altijd drie keer na voor je een vreemde email opent. Krijg jij bijvoorbeeld een email van de bank die er verdacht uitziet, klik dan voornamelijk niet op de link(s) in het bericht. Hiermee kun je zomaar een virus op je telefoon of computer krijgen. Zorg er daarnaast ook voor dat je gegevens beschermd zijn. Blokkeer je telefoon en gebruik uiteraard een goede virusscanner daarvoor. De kans dat je dan een vervelend virus krijgt is heel erg klein. Maak dus vandaag nog je keuze en beveilig je computer of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn