Een AED defibrillator kopen voor op kantoor

24 juni 2019

Posted in Mens en gezondheid

Mijn oom is twee maanden geleden opgenomen in het ziekenhuis met hartklachten. Ik had altijd het idee dat hij gezond was, maar blijkbaar kan je aan de buitenkant niet alle gezondheidsproblemen zien. Bij mijn bedrijf werken ruim 30 werknemers en ik maakte mij zorgen over hun gezondheid, want wat konden wij doen als iemand een hartstilstand zou krijgen. Ik bezocht een aantal websites om te lezen wat wij konden doen en hierna besloot ik om een AED defibrillator te kopen. Bij aed-webshop.nl kocht ik een defibrillator en die hangt nu bij ons op het kantoor. Ik was erg geschrokken toen ik hoorde dat mijn oom was opgenomen in het ziekenhuis. Hij is iemand die al op leeftijd is, maar hij heeft altijd goed voor zichzelf gezorgd. Hij eet gezond en wandelt en fietst veel, maar blijkbaar kan je dan alsnog hartklachten krijgen. Gelukkig gaf de dokter aan, dat met een aantal kleine veranderingen hij weinig kans heeft op herhaling, maar het zette mij wel aan het denken. Je kan niet aan de buitenkant zien of iemand gezond is. Bij mijn bedrijf werken meer dan 30 mensen en gelukkig is er nog nooit wat ernstigs voorgekomen, maar dat kan natuurlijk wel. Wat kunnen wij doen als iemand een hartstilstand krijgt? In eerste instantie dacht ik aan het kopen van een AED defibrillator, maar ik wilde eerst lezen wat wij het beste konden doen. Ik ging online op zoek naar meer informatie en bezocht verschillende websites. Al snel las ik over de voordelen van een defibrillator, dat de overlevingskansen van iemand met 70 procent toenemen, wanneer dit apparaat gebruikt wordt bij een hartstilstand. Ik las dat er tegenwoordig verschillende apparaten zijn die zeer gemakkelijk te gebruiken zijn, ook voor iemand die geen training heeft gehad. Na het lezen van deze artikelen besloot ik om een AED defibrillator te kopen.

Een AED defibrillator gekocht bij AED webshop

Online zocht ik naar webshops waar ik een goede AED defibrillator kon kopen en kwam verschillende websites tegen. Een van de websites die ik vond was van het bedrijf AED webshop. Hier verkopen ze veel verschillende apparaten, accessoires en batterijen voor de defibrillators. Op de productpagina’s staat veel informatie over de apparaten en de voordelen er van. Ik vond een apparaat met veel goede beoordelingen en dit apparaat is de meest verkochte defibrillator ter wereld. Dit apparaat was voor een goede prijs te koop en ik besloot om deze AED defibrillator te kopen.

Voorbereid op een hartstilstand

Sinds vorige week hangt de AED defibrillator in het kantoor en ik ben erg blij met de koop. De medewerkers zijn blij dat ik het apparaat gekocht heb en hebben zelf onderzocht hoe zij het apparaat kunnen gebruiken. Het geeft ons een goed gevoel dat wij een apparaat hebben hangen. Hopelijk hebben wij het niet nodig, maar als dat wel het geval is, dan zijn wij goed voorbereid. Voor het kopen van een AED defibrillator raad ik AED webshop aan.

  • Je kan hier veel verschillende apparaten, accessoires en batterijen kopen
  • Op de productpagina’s staat veel informatie over de voordelen van het artikel
  • Ze verkopen de meest verkochte defibrillator ter wereld
  • Wij zijn nu goed voorbereid op een hartstilstand 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn