Een blvc plan opstellen? Laat dat maar aan ons over

25 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het is erg belangrijk om bij de bouw van een nieuw huis, bedrijfspand of flat een blvc plan op te stellen. En dat is natuurlijk een klus dat u als leek wilt uitbesteden aan een professioneel bedrijf zoals BouwAanvoerders. Kijk maar eens op bouwaanvoerders.nl en laat u overtuigen door onze werkwijze en de projecten uit het verleden die wij onder handen hebben genomen. U zult direct zien dat het maken van een blvc plan prioriteit heeft en dat wij het uitgelezen bedrijf zijn aan wie u dit kunt uitbesteden. Er zijn diverse redenen om een blvc plan op te stellen. Ten eerste kan het simpelweg zo zijn dat de gemeente waar u wilt gaan bouwen u verplicht tot het maken van een blvc plan. Mocht het niet verplicht zijn, dan kan het alsnog geen kwaad om er even naar te kijken. Want u wilt niet dat er al te veel overlast ontstaat tijdens het bouwen. Dat is onprettig voor omwonenden maar ook voor het verkeer. Vindt de bouw plaats rond drukke knelpunten? Dan mag u er wel van uitgaan dat een blvc plan noodzakelijk is. Wist u dat dit een afkorting is voor:

Bereikbaarheid,
Leefbaarheid,
Veiligheid,
En communicatie?
Kortom: alle belangrijke zaken die voor, tijdens en na de bouw in acht genomen moeten worden.

Voordat u gaat bouwen is een blvc plan opstellen wel zo verstandig
Het moge nu wel duidelijk zijn dat een blvc plan geen overbodige luxe is. Wij nemen deze taak graag uit uw handen. Maar dat doen we niet zomaar. Dit is immers een proces waar we uw feedback voor nodig hebben. Wij willen weten wat u wenst maar ook waar de desbetreffende gemeente u toe verplicht. Dus gaan we eerst met u rond de tafel om alles eens goed door te nemen. Er zijn vele andere redenen om voor een goed doordacht en veilig blvc plan te kiezen. Want het biedt u een houvast waarmee u een duidelijk inzicht krijgt in de kosten. En reken er maar op dat onverwachte onkosten opeens in het niet vallen. Hebt u geen plan, dan zijn dergelijke risico’s erg hoog. En laten we eerlijk zijn, u wilt geen dief van de eigen portemonnee zijn. Qua logistiek komt er ook altijd erg veel kennis en regelwerk kijken. Ook dat werk, dus de bouwlogistiek, nemen we graag uit handen. Maar als u dat liever niet uitbesteedt dan zijn we even goede vrienden. In dat geval stellen we enkel een blvc plan voor u op dat u direct naar de gemeente kunt sturen ter goedkeuring. Wij bieden in ieder geval schaalbare oplossingen voor ieder bouwproject.
We helpen u graag bij ieder bouwproject
We staan dan ook voor u klaar als u om een blvc plan verlegen zit. Maar daar zal het niet bij blijven want we halen alles uit de kast om u van A tot Z te kunnen helpen. U wilt immers niet dat er iets fout gaat tijdens de bouw. Een blvc plan moet daarom uitermate goed worden uitgewerkt tot een hoogwaardig plan waar iedere afdeling en ieder bedrijf dat met de bouw te maken krijgt uit af kan lezen wat er allemaal moet gebeuren. Ook qua bouwlogistiek bent u vanzelfsprekend bij ons aan het juiste adres. Wilt u hier graag iets meer van weten, zoekt u persoonlijk advies of wilt u zelfs direct al met ons in zee gaan? Klim in ieder geval in de pen en schrijf ons een mail. Ook bellen behoort tot de mogelijkheden, we horen graag spoedig van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn