Een droogloopmat op rol bestellen

16 november 2017

Posted in Woning en Tuin

Bedrijven met een brede voordeur hebben meestal niet genoeg aan een standaard deurmatje zoals u die op voetenvegertje.nl kunt kopen. Dat geldt ook voor een grote hal zoals in een school of op een tijdelijk terrein. Zo zijn er genoeg redenen te bedenken waarom u groter moet werken. Koop daarom een droogloopmat op rol. Natuurlijk kunt u ook de droogloopmat op rol bij ons bestellen. Erg handig als het er aldus om gaat dat u grote oppervlakten met een dergelijke mat bedekt. De rest van het gebouw wordt niet langer besmeurd met het vuil van uw werknemers en de bezoekers, dus tel uit uw winst. Reken er maar op dat de schoonmakers dit ook erg waarderen. Gaat het er slechts om dat een mat in ons assortiment niet voldoet aan de breedte of lengte van uw hal? Dan is het ook geen gek idee om een droogloopmat op rol te kopen want dan kunt u het thuis eenvoudig zelf even op maat snijden. We leveren de droogloopmat op rol in diverse rolbreedtes vanaf 1 meter. Voor iedere 35 centimeter aan breedte betaalt u er een klein bedrag extra voor. Maar voor de lengte, en dat is hier natuurlijk de belangrijkste maat, geeft u zelf in centimeters op wat het moet zijn. In principe kunt u dus niet enkel een droogloopmat op rol bij ons kopen, maar ook al een op maat gemaakte deurmat.

Koop uw droogloopmat op rol online

Als u een droogloopmat op rol dan kijkt u aldus in ons overzicht. Onderaan de standaardproducten die u in een oogwenk online kunt bestellen vindt u de droogloopmat op rol.

  • Selecteer de rolbreedte en de gewenste lengte,
  • En vul de kleur in. Op dit moment kunt u de droogloopmat op rol in maar liefst 5 verschillende kleuren kopen,
  • Geef eventueel het aantal op waarin u het wilt kopen. Misschien kan het ook geen kwaad om bij de achterdeur of achteruitgang een matje neer te leggen,
  • Dan vult u uw gegevens in zoals naam, adres en natuurlijk uw contactgegevens. Betaal door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of de creditcard en u kunt binnen enkele dagen uw bestelling thuis verwachten.

Ook als u genoegen neemt met ons aanbod kunnen we u snel en voordelig van dienst zijn. Mocht u graag het ergste vuil buiten de deur willen houden dan is een droogloopmat op rol niet voldoende. Dan moet u ook een buitenmat aanschaffen. Kijk ook dan in onze catalogus. Hebt u al nagedacht over de kleur of het materiaal? Wilt u een bruine simpele kokosmat of een naaldviltmat? Het spreekt voor zich dat u te allen tijde bij ons terecht kunt. En dat is dan ook tevens één van de vele voordelen van een webwinkel: we sluiten niet. Dat betekent dat u na een dag van hard werken in de avond met uw laptop op schoot een droogloopmat op rol kunt gaan bestellen. Komt uw totaalbedrag boven de 80 euro uit? Dan rekenen we geen verzendkosten, die vergoeden wij helemaal voor u!

Kijkt u ook even bij de overige producten?

Mocht u nog vragen hebben over onze producten, de werkwijze of service dan kunt u natuurlijk mailen en bellen met onze klantenservice. Iedere werkdag staan we telefonisch van 09:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar. Dus schroom niet langer maar stel al uw prangende vragen. Als particulier maar ook vanuit zakelijke overwegingen bent u van harte welkom. Ten slotte willen we u nog even wijzen op onze sociale media zoals Facebook en twitter, onze gratis nieuwsbrief en onze interessante blogposts.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn