Een eigen huis bouwen? De weg ligt vanaf nu open

9 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Onze slogan is: “exclusiviteit in het bouwen”. En dat zeggen wij van vroombouw.nl niet voor niets! Want als u een eigen huis bouwen wilt, dan hebt u heel wat keuzes te maken. U hebt een architect, een ingenieur, een aannemer en vergunningen nodig. U moet een perceel uitzoeken waarop u van de gemeente een eigen huis mag bouwen. Dus voordat de daadwerkelijke bouw van start gaat hebt u nog heel wat uit te zoeken. Mocht u dit hebben geregeld dan moet u nog een bedrijf vinden waar u een eigen huis kunt bouwen. Of beter gezegd: waar u een huis kunt laten ontwerpen en laten bouwen. Want u bent ongetwijfeld niet van plan om zelf de fundering te leggen en de muren te metselen. Kiest u daarom voor Vroom architectuur. Wij zijn een exclusieve onderneming die u persoonlijk helpen bij het bouwen van uw gewenste woning. Geen enkel project is in die zin hetzelfde. U wilt misschien een zwembad, de ander een huis met vier verdiepingen en weer een ander een houten huis met een rieten dak. Zo heeft iedereen zijn eigen opvattingen over het perfecte huis. Hebt u de mogelijkheid om deze investering te maken? Laat dan uw eigen huis bouwen door Vroom.

Een eigen huis bouwen kunt u aan ons uitbesteden

U wilt aldus een eigen huis bouwen en u hebt een vrij stuk land gekocht. Dan kunt u contact opnemen met ons bureau. We maken graag even een afspraak en dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Ermelo of in Enschede. We kunnen tevens bij u langskomen om uw wensen te noteren. Onze architecten gaan vervolgen aan de slag en zullen uw huis ontwerpen. Datzelfde geldt, mits u dat wenst, voor uw tuin en uw interieur. We noemen ons immers niet voor niets een totaalbedrijf! Wij werken samen met bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in het bouwen van exclusieve unieke woningen. Onze bouwmeesters verstaan de kunst om uw dromen te laten uitkomen. Overigens binnen een tijdsbestek dat u niet verwacht. Want in enkele maanden is het al mogelijk om af te leveren. Dus wacht niet langer maar klim in de pen. Schrijf ons een brief, een e-mail of bel met onze klantenservice. We boeken u zo spoedig mogelijk in en dan maken we uiteraard een hele dag voor u vrij. We willen alles weten over uw wensen qua het eigen huis bouwen. Want een eigen huis bouwen is een bijzonder proces, ook voor Vroom. Want elke offerte die wij maken is nieuw voor ons. U hebt immers een eigen smaak die niet te vergelijken is met een ander.

Wilt u weten wat u dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Omdat u een eigen huis laat bouwen wilt u waarschijnlijk betrokken zijn bij het gehele bouwtraject. Van schets tot aan de oplevering mag u daarom rekenen op een transparante service. Als u wilt sturen we u regelmatig foto’s van de stand van zaken. Het is uw terrein dus u kunt zo nu en dan een kijkje nemen om de vorderingen te inspecteren. Bekijk gerust onze portfolio, de te realiseren villa’s en downloadt de gratis brochure. Neem een kijkje in onze zogenaamde keuken en kies er voor om uw huis te laten ontwerpen door onze specialisten. In het kort kunt u de volgende werkzaamheden van Vroom verwachten:

  • Het ontwerp van uw tuin, uw huis en uw interieur door professionele architecten,
  • De aanvraag van bouw-, sloop- en kapvergunningen,
  • Een professionele begeleiding bij de keuzen van bouwmaterialen,
  • En een afwerking tot in de kleinste details.
  • Lees meer..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn