Een iPhone 7 bookcase als oplossing

14 mei 2018

Posted in Smartphone en Tablet

Al jaren heb ik problemen met het vinden van mijn spullen. Ik denk dat ik erg vergeetachtig ben, of snel afgeleid, want ik zoek altijd mijn telefoon, sleutels, of portemonnee. Vaak ben ik dan met meerdere dingen bezig en denk dan aan iets wat ik nog moet doen en ben dan het eerste al weer vergeten. Zo kan ik naar een kast lopen om wat te pakken, maar bedenk dan dat ik nog iemand moet bellen en vergeet dan dat ik naar de kast liep. Mijn vriendin snapt er helemaal niets van, die is altijd erg geconcentreerd en weet vaak nog wel wat ik van plan was. Vaak vraagt ze of ik niet iets vergeten ben, dan heeft ze al gezien dat ik mijn portemonnee ergens heb liggen. Ik kan er niets aan doen, volgens mij heb ik te veel dingen aan mijn hoofd. Gelukkig heb ik voor een aantal dingen een oplossing gevonden. Zo heb ik een tracker aan mijn sleutelbos gedaan en heb het andere gedeelte altijd aan mijn broek vast zitten. Ik kan op de tracker drukken, waardoor er een alarm afgaat, zodat ik weet waar mijn sleutels zijn. Voor mijn portemonnee heb ik ook een oplossing gevonden. Sinds een tijdje heb ik een iPhone 7 bookcase gekocht. De iPhone 7 bookcase beschermt niet alleen mijn telefoon, maar ik kan hier ook mijn pasjes in kwijt. Contant geld gebruik ik toch bijna niet meer, waardoor ik geen grote portemonnee nodig heb. Al mijn belangrijke pasjes passen in de iPhone 7 bookcase en ik vind het er ook mooi uitzien. Voor mijn telefoon heb ik geen tracker, want als ik mijn telefoon kwijt ben, dan vraag ik mijn vriendin om hem te bellen. Mijn geluid heb ik altijd volop staan, waardoor ik de telefoon snel vind.

Dit zijn de voordelen van een iPhone 7 bookcase

  • Extra bescherming voor je telefoon bij vallen
  • Beschermt je telefoon tegen krassen
  • Je telefoon ziet er netjes uit
  • Je hebt geen portemonnee meer nodig

Een bookcase is niet alleen handig om je pasjes in te doen, ik vind dat de telefoon hierdoor er ook netter uitziet. Veel hoesjes voor telefoons zijn van plastic gemaakt, of van siliconen. Een iPhone 7 bookcase is vaak van leer gemaakt, dit vind ik er beter uitzien. Ook biedt een bookcase extra bescherming tegen krassen. Veel mensen hebben een screenprotector, maar hebben toch krassen. In je broekzak krijg je vaak krassen door sleutels, of iets anders, maar dit kan niet gebeuren met een iPhone 7 bookcase.

Een nieuwe iPhone 7 bookcase gekocht op iphonehoesjes.nl

Mijn telefoon is nu al wat ouder, maar ik vind het nog wel belangrijk dat de telefoon er goed uitziet. Ik denk dat ik mijn oude iPhone 7 bookcase al bijna twee jaar heb en eigenlijk ziet de bookcase er nog goed uit, maar ik vond het tijd worden voor een nieuwe. Af en toe is het leuk om wat aan je telefoon te veranderen. Via iphonehoesjes.nl had ik een nieuwe bookcase gekocht. Op deze website hebben ze veel aanbod aan allerlei verschillende soorten hoesjes en accessoires, ook voor de wat oudere telefoons. Veel websites hebben minder aanbod voor de oudere modellen, maar hier kon ik kiezen uit veel verschillende hoesjes. Ik wilde eigenlijk nog snel een iPhone 7 bookcase kopen, voordat ik voor twee weken op vakantie ging. Gelukkig kon ik op deze website bestellen en de volgende dat was de bookcase al binnen. Dat kwam goed uit, want ik ging die avond op vakantie en ik was bang dat ik het niet zou redden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn