Een medewerkerstevredenheidsonderzoek op maat

7 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek; veel bedrijven maken er gebruik van, maar doen ze dit ook op de juiste wijze? Het is niet zo simpel als het misschien lijkt. Voor iedere onderneming is het belangrijk dat het onderzoek precies aansluit op het soort werk dat er gedaan wordt. Daarom is het af te raden om een standaard medewerkerstevredenheidsonderzoek te gebruiken van een groot onderzoeksbureau. De vragenlijsten zijn vaak erg lang en de kans is groot dat de vragen niet van toepassing zijn voor jouw medewerkers. Veel beter is het om een vragenlijst op maat te laten maken. Iedere werkvloer is anders en werknemers zullen anders omgaan met vragenlijsten. Wil je ervoor zorgen dat het medewerkerstevredenheidsonderzoek precies aansluit op jouw onderneming en de werknemers? Dan kun je goed terecht bij Solkie. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van onderzoeken op maat. Dankzij vele jaren ervaring en de juiste kennis weet de onderneming precies hoe een werknemersonderzoek het best opgesteld kan worden. Op Solkie.nl vind je de beste methode om onderzoek binnen jouw bedrijf te doen. Het onderzoeksbedrijf helpt je om de vragen precies op maat te maken. Op die manier weet je zeker dat het onderzoek ook het gewenste resultaat zal opleveren.

Hoe laat je een medewerkerstevredenheidsonderzoek opstellen?

Heb je interesse in een medewerkerstevredenheidsonderzoek van Solkie? Dan kun je op Solkie.nl precies vinden hoe je een onderzoek uit kunt proberen. Eerst een offerte aanvragen of meer informatie inwinnen is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt op de site meer lezen over het bedrijf en vind er ook veel gestelde vragen. Wie weet vind je daar al het antwoord dat je zoekt. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact opnemen. Op de contactpagina vind je alle mogelijke contactmethodes. Zo kun je bijvoorbeeld je vraag stellen via een contactformulier. Meestal krijg je binnen 24 uur al een reactie op je bericht. Wil je liever iemand spreken via de telefoon of de mail, dan kan dat natuurlijk ook. Wil je direct beginnen met het eerste medewerkerstevredenheidsonderzoek? Het mooie van Solkie is dat je de mogelijkheid hebt om drie maanden gratis uit te proberen. Op die manier krijg je een erg goed beeld van de diensten en service. Bovendien weet je ook zeker of het onderzoek past bij jouw onderneming wanneer je het in de praktijk hebt uitgeprobeerd. Op de homepagina kun je direct beginnen aan je proefperiode. Vervolgens gaat Solkie voor je aan de slag om de beste vragenlijsten voor je onderneming op te stellen.

Waarom onderzoek doen onder medewerkers?

Misschien vraag je je af of een medewerkerstevredenheidsonderzoek echt nodig is. Levert het echt genoeg op voor de moeite die je doet? Bij Solkie vinden wij van wel. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de onderzoeken bijna geen tijd en moeite kosten. Zowel voor de medewerkers als voor jouzelf kost het per maand zeer weinig tijd om het medewerkerstevredenheidsonderzoek af te nemen en in te vullen. De onderzoeken zijn onder andere gemakkelijk te doen omdat:

  • De vragenlijsten online en zelfs via de mobiele telefoon gedaan kunnen worden
  • De maandelijkse onderzoeken kort en overzichtelijk zijn. Over het algemeen zal het slechts 5 minuten per vragenlijst kosten. Op die manier zullen medewerkers vrijwel niets merken van de onderzoeken en blijft het haalbaar om ze in te vullen
  • Er ook gebruikgemaakt wordt van animaties en filmpjes. Bij Solkie is onderzoek doen niet alleen praktisch; het wordt zelfs leuk gemaakt. In plaats van droge tekst zullen de medewerkers ook filmpjes en animaties te zien krijgen

Heb je interesse gekregen in de onderzoeken van Solkie? Kijk direct op de website en vraag je proefversie aan.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn