Een nieuwe manier van bouwen: Sluban

17 juni 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

Velen van ons zijn denken met veel plezier terug aan Lego. Onze ouders kochten de steentjes voor ons, en vervolgens zaten we urenlang te bouwen op de zolderkamer. Je kon je houden aan een bepaald ontwerp, maar je kon ook zelf losgaan. Dat maakte je ontzettend creatief! Het feit dat we Lego allemaal kennen, komt door het patent dat zij hadden op de bouwstenen. Tot 2010 mocht geen enkele andere producent soortgelijke artikelen produceren. Daardoor waren de prijzen hoog en was het aanbod relatief beperkt, hoewel er vrijwel maandelijks nieuwe sets op de markt kwamen! Toen het patent verliep waagden diverse productenten zich op de markt. Vrijwel allemaal konden zij niet voldoen aan de kwaliteitsstandaard die gezet was door het origineel, behalve misschien één: Sluban. Sluban is niet verdwenen, maar neemt de laatste jaren juist in bekendheid toe. Een nieuwe manier van bouwen, waar de jonge kinderen dol op zijn. Wat maakt dit merk zo populair?

  • Van alles te bouwen
  • Uitwisselbaar
  • Zeer voordelig

In de eerste plaats zijn er talloze Sluban sets verkrijgbaar. Je kind kan dus van alles bouwen en wordt enkel gelimiteerd door zijn of haar creativiteit. Of het nu gaat om woonhuizen, kastelen, flatgebouwen of zomerhuisjes: alles is mogelijk! Naast de bouwstenen zijn er de poppetjes en de voertuigen. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit en mooi vormgegeven. Door zijn uitstekende producten heeft het merk de afgelopen jaren naam voor zichzelf gemaakt. Ben jij benieuwd naar de verschillende bouwstenen, of naar de beschikbare sets? Surf dan eens naar de website van Het Speelgoedpaleis! Deze site is één van de grootste aanbieders van Sluban in Nederland. Je hebt de keuze uit tientallen producten, waaronder het populaire Sluban Army. Wil jij jouw collectie uitbreiden, maar weet je niet precies waar je naar op zoek bent? De klantenservice helpt je graag bij het maken van een keuze!

Sluban en Lego zijn uitwisselbaar

Een van de grootste voordelen van Sluban is dat past op originele lego. Dat heeft een aantal consequenties. Om te beginnen hoef je geen compleet nieuwe verzameling op te bouwen: je kunt alle lego die je al hebt, combineren met je nieuwe aankoop. Dat betekent ook dat alle oude Lego -die je misschien nog op zolder hebt liggen- niet in de prullenbak hoeft. Wanneer je kind toe is aan een uitdaging, haal je jouw oude stenen van zolder en geef je daar een nieuw Sluban pakket bij! Daarnaast kun je nu een keuze maken. Vroeger had je slechts één bepaald soort pakket. Voldeed dat niet aan je wensen, dan kon je daar weinig aan doen. Tegenwoordig is dat anders. Verkopen beide merken een soortgelijke set, dan kun je jouw favoriet uitkiezen. Beter nog: je kunt beide sets combineren voor dubbel speelplezier! Sluban is dus geen vervanging van, maar een toevoeging op jouw verzameling! Het merk is tot slot een stuk goedkoper. Dat betekent dat je meer verschillende sets kunt kopen, voor hetzelfde geld. Wil jij je verzameling uitbreiden, maar ook wat geld overhouden aan het eind van de maand? Kies dan voor de leuke speelgoedsets van Sluban!

Marine, luchtvaart, racen of de ruime!

De sets zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. Daarbij kun je denken aan het leger, de marine, luchtvaart, formule I of de ruimte. Ook zijn er unieke sets voor jongens en voor meisjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Surf dan direct naar hetspeelgoedpaleis.com. Daar vind je een uitgebreide collectie, bestaande uit honderden artikelen. De site bezorgt ook op zaterdag. Verveelt je kind zich vlak voor het weekend? Dan heb jij op tijd die nieuwe set in huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn