Een slaapmasker kopen om beter te slapen

14 juni 2017

Posted in Mens en gezondheid

Als er een ding is wat ik absoluut nodig heb, dan is het wel mijn slaap. Ik heb een vrij actief bestaan. Ik breng het merendeel van de dag staand en in beweging door en ga uit mijn werk vrijwel iedere dag door naar de sportschool waar ik er regelmatig zware trainingen tegen aan gooi. Je kunt je dus voorstellen dat als ik ’s nachts niet goed geslapen heb, ik eigenlijk geen knip voor de neus waard ben de volgende dag. Ik voel me rot op mijn werk en in de sportschool krijg ik het dan ook niet voor elkaar om een goede training te hebben. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de neiging om bergen suiker te eten als ik zo moe ben. Mijn lichaam is dan constant bezig met het zoeken naar energie en ik voel me dan altijd heel rot. Helaas gebeurde het echter regelmatig dat ik slechts sliep en daar kan ik eigenlijk mijn partner wel een beetje de schuld van geven. Omdat wij in een studio wonen, bevindt bij ons alles in dezelfde ruimte. De tv staat tegenover het bed en daar komt behoorlijk wat licht vanaf. Mijn vriend kijkt regelmatig nog urenlang tv terwijl ik eigenlijk wil slapen en dat verstoorde mijn nachtrust flink. Gelukkig heb ik daar inmiddels de perfecte oplossing voor gevonden: een slaapmasker kopen!

  • Optimale bescherming tegen licht
  • Perfecte pasvorm
  • Met gratis oordopjes

Een slaapmasker kopen raad ik je aan om te doen op de website https://mrantisnurk.nl/product/slaapmasker-kopen/. Hier vind je uiteenlopende producten op het gebied van slapen en ook snurken. En hier vond ik het slaapmasker wat echt perfect werkt.

Niet zomaar een slaapmasker kopen

We hebben natuurlijk allemaal wel eens zo’n goedkoop slaapmasker gezien. Eentje die van stof is gemaakt en die eigenlijk nooit al het licht buiten houdt. Zo’n slaapmasker kopen kan natuurlijk, maar het verhelpt het probleem niet. Daar kun je me zeker op vertrouwen, want dat heb ik geprobeerd! Helaas zonder succes. Een echt goed slaapmasker kopen is misschien iets hoger in prijs, maar je krijgt daar zeker wel wat voor terug. Toen ik koos voor een slaapmasker kopen heb ik dan ook gekozen voor een speciale variant. Deze beschermt optimaal tegen licht door de speciale vorm die het heeft. Er zit zelfs een neusgedeelte aan, waardoor je ogen echt helemaal afgesloten zijn en je het dus helemaal donker voor jezelf maakt! Het masker is daarnaast verstelbaar, waardoor je het helemaal aan je eigen gezicht kunt aanpassen. Dit slaapmasker kopen is een van de beste dingen die ik ooit gedaan heb!

Sluit gelicht en geluid helemaal buiten

Als je kiest voor dit slaapmasker kopen, dan krijg je niet alleen dit prachtige masker, maar ook ontvang je er gratis oordopjes bij. In een ruimte waar veel licht is, is namelijk over het algemeen ook veel geluid en dat wil je natuurlijk ook buiten kunnen slapen. Een flikkerend licht van de tv is vervelend, maar het geluid wat eruit komt als je probeert te slapen is zo mogelijk nog vervelender. Het is dus wel zo prettig dat ik niet alleen koos voor een slaapmasker kopen, maar dat ik hier ook de perfecte oordopjes bij kreeg. Het is in het begin misschien even wennen om met een slaapmasker op en oordopjes in te slapen, maar ik kan je garanderen dat je er na een tijdje helemaal niets meer van merkt. Zeker met dit slaapmasker kopen dat je zo goed op je eigen gezicht kunt aanpassen! Het is echt een aanrader.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn