Een uitvalscherm in Utrecht laten plaatsen

27 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor de ramen van ons eetcafé hebben wij door SunGo Zonwering & Montage een uitvalscherm in Utrecht laten plaatsen. We hebben voor onze privéwoning ook al een uitvalscherm in Utrecht laten plaatsen door deze zelfde firma en dat is ons prima bevallen. We hadden een soort van schutting aan de zijkant van ons terras staan en die is omgewaaid. Daarnaast was ons zonnescherm gewoon op en aan vervanging toe en dus hebben we besloten om twee vliegen in één klap te slaan en ervoor te kiezen om een uitvalscherm in Utrecht te laten plaatsen.

Het plaatsen van een uitvalscherm in Utrecht is vakmanschap

Dat SunGo Zonwering & Montage eerder een uitvalscherm in Utrecht heeft geplaatst, zoals bij onze privéwoning, is absoluut te merken in de kwaliteit en service die zij leveren. De producten zijn zonder twijfel hoogwaardig en duurzaam gemaakt met de beste materialen, daarover zijn wij absoluut te spreken. Maar de service is toch ook echt iets waarvoor wij graag met deze firma zaken doen.

  • Ze staan klaar voor alle vragen die je hebt
  • Bieden advies en zijn eerlijk, ook wanneer een oplossing niet past waar je dat zou willen
  • Geven heldere offertes af met duidelijke prijzen
  • Bieden kwaliteit en vakmanschap bij de installatie van een uitvalscherm in Utrecht
  • Hebben ook voldoende aandacht voor service achteraf

Hier wordt ook geen geheim van gemaakt. Ze geven zelf aan dat, mocht er een keer iets zijn met het uitvalscherm in Utrecht, dan kunnen we hen bellen om het scherm te laten repareren of vervangen. Ze zijn hier heel flexibel in en hebben absoluut zorg voor kwaliteit, ook na de verkoop. Dat waarderen wij zeer. Dat stralen ze overigens ook al uit op sungo-zonwering.nl waar alles vermeld staat over de zonweringen en andere producten die zij leveren.

Een uitvalscherm met elektrische bediening

Voor ons is het belangrijk dat we een uitvalscherm in Utrecht zouden laten plaatsen die onze gasten snel van zonwering kon voorzien. Doormiddel van de elektrische bediening hoeven we maar één handeling uit te voeren om het scherm te laten zakken en dan zitten mensen zowel uit de zon, als uit de wind. Bijkomend voordeel is dat ze afgeschermd zitten van de straat. We zitten op een hoek en aan de voorzijde is een straat die niet al te druk is en waarvoor geen scherm nodig is, maar de straat aan de zijkant van ons pand is wel redelijk druk. Op zomerse dagen kan het gezellig zijn om de ruimte open te houden tussen die weg en het terras om verbinding met de straat te hebben, maar als de zon fel schijnt dan weerkaatst het asfalt zodanig veel warmte dat dit voelbaar is op het terras. Zo slaan we wederom twee vliegen in één klap. Een ander bijkomend voordeel, voor onze zaak althans, is dat we met het uitvalscherm in Utrecht een mogelijkheid hebben gecreëerd om weer met leuke parasols te werken op het terras. Dit vinden wij gezelliger dan zo’n groot zonnescherm dat het hele terras overdekt. Dat is natuurlijk een persoonlijke keuze, maar voor ons is dat wel een belangrijke keuze in de uitstraling van ons eetcafé en terras. Alles moet in het totale plaatje passen en nu vormt het heel mooi één geheel. We zijn heel blij dat we voor ons huis al eens een uitvalscherm hebben aangeschaft en zo tevreden waren met deze ervaring dat we die ook voor onze zaak hebben kunnen toepassen. Uiteindelijk is het een prachtoplossing gebleken en hopen we hier nog heel lang plezier van te zullen hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn