Een vrijgezellenfeest in Twente organiseren

7 oktober 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Als een van je vrienden gaat trouwen wil je hem natuurlijk een super origineel vrijgezellenfeest in Twente cadeau doen. Als het goed is trouw je namelijk maar één keer in je leven, en daar hoort een vrijgezellenfeest bij. Als je in de regio Twente woont is er eigenlijk maar één adres waar je terecht kunt voor de meest vermakelijke activiteiten, en dat is ‘t Twents Kwartiertje. Dit is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten voor groepen mensen. Je kunt bij ze terecht voor onder andere de volgende zaken:

  • Het huren van een ruimte voor een trouwfeest
  • Het organiseren van activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Twente
  • All-inclusive arrangementen voor diverse feesten en partijen
  • Leuke familie-activiteiten voor een familiedag voor jong en oud

Bij ‘t Twents Kwartiertje weten ze alles van het organiseren van een goed feestje. Of je nu bij ze aanklopt voor de volledige verzorging van een huwelijksfeest of jubileum, of je wilt iets origineels ondernemen met je vriendengroep, je gaat je sowieso vermaken! Dat is de reden waarom ze al sinds jaar en dag zeer populair zijn onder organisatoren van bijvoorbeeld personeelsfeestjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en andere avondvullende programma’s. ‘t Twents Kwartiertje neemt de organisatie voor jouw vrijgezellenfeest in Twente dus maar al te graag van je over, en bezorgt jou en je vrienden of collega’s een super gezellige dag / avond, eventueel inclusief hapjes en drankjes.

Vrijgezellenfeest in Twente incl. eten

‘t Twents Kwartiertje kun je ook inschakelen voor een diner, bijvoorbeeld een de vorm van een luxe buffet of BBQ. Ook de combinatie van zo’n buffet met een andere activiteit is mogelijk. Als je dus voor een van je vrienden of misschien wel je eigen broer op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in Twente inclusief eten, dan ben je bij ‘t Twents Kwartiertje aan het juiste adres. Zij verzorgen dan een leuke activiteit in combinatie met een buffet, BBQ of andere vorm van diner voor jou en je groep vrienden. Je hoeft dan niet op zoek naar een ander restaurant om na de activiteit naartoe te gaan.

Originele familiedag plannen

Doordat ‘t Twents Kwartiertje al zo lang bestaat hebben ze hun aanbod activiteiten voor een familiedag of vrijgezellenfeest in Twente steeds verder uit kunnen breiden. Op dit moment heb je dan ook keuze uit super veel originele activiteiten, zoals een casino-avond, een Ik Hou Van Holland-spel, een Pub Quiz of een hip Jongens tegen de Meisjes-spel. Alle spellen zijn ontworpen voor grotere groepen mensen, en dus geschikt voor families en grote vriendengroepen. Vooral het Jongens tegen de Meisjes spel is erg in trek voor een vrijgezellenfeest in Twente. Bij ‘t Twents Kwartiertje zien ze veel groepen waarbij de kant van de bruid en de kant van de bruidegom besluiten om een deel van de dag samen op te trekken, en die spel te spelen. Daarna scheiden hun wegen weer en gaan ze ieder voor zich genieten van een andere activiteit of diner. Maar ook het Back to the 80’s spel is heel erg in trek als het gaat om vrijgezellenfeesten. Dit spel neemt je namelijk mee naar je jeugdjaren en wat is er nou leuker dan herinneringen ophalen tijdens zo’n avond?

https://www.twentskwartiertje.nl/vrijgezellenfeest-twente/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn