Energetische healing

20 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Een energetische healing is een echte aanrader op het moment dat er sprake is van een onbalans in jou. Veel mensen hebben dit misschien niet zo op die manier door, het uit zich echter vaak in vage klachten. Je kunt niet optimaal functioneren als jij zelf niet in balans bent en je krijgt vaak zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Je kunt vermoeid raken en moeite hebben met concentreren, maar je kunt ook lichamelijk allerlei pijntjes krijgen. Als dit gebeurt, dan denken de meeste mensen niet meteen aan de mogelijkheid van een energetische healing. Het eerste wat zij vaak doen, is het bezoeken van de huisarts. En dit is ook logisch en verstandig, er kan immers ook iets anders in jouw lichaam aan de hand zijn! Het is dus echt van belang om dit uit te sluiten. Vaak is het echter zo dat jouw huisarts niet echt een oorzaak van jouw klachten kan vinden. Hij of zij zal je misschien doorsturen naar een andere arts, maar als het echt gaat om een onbalans, dan heeft dit weinig effect. Je hebt dan namelijk geen behandeling uit het reguliere medische circuit nodig, maar je hebt een energetische healing nodig!

Weer in balans met energetische healing

Een energetische healing kan er namelijk voor zorgen dat er blokkades opgeheven worden, dat energiestromen niet meer belemmerd worden en dat jij weer in balans raakt. Er zijn vijf niveaus waarop gewerkt kan worden, namelijk:

  • het lichaam – het fysieke niveau
  • je gedachten – het mentale niveau
  • je emoties – het emotionele niveau
  • relaties – het systemische niveau
  • de ziel – het existentiële niveau

Een onbalans kan in elk van deze niveaus te vinden zijn. Bij sommige mensen zal het ook daadwerkelijk in alle vijf zitten, terwijl bij anderen de verstoring slechts in één van de niveaus te vinden is. Een energetische healing zal er daarom ook bij iedereen weer anders uitzien, omdat er heel gericht en persoonlijk gewerkt wordt. De behandeling wordt echt specifiek op jou toegesneden en er wordt altijd gekeken naar wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Soms is één behandelmethode voldoende, andere keren zullen er verschillende soorten behandelingen met elkaar gecombineerd worden om het juiste effect te bereiken. Hoe het ook zijn, een energetische healing is er altijd op gericht om jou weer volledig in balans te krijgen en weer optimaal te laten functioneren!

Voel je stukken beter!

Met behulp van een energetische healing zul jij je echt stukken beter gaan voelen! Heb jij hierin interesse, dan kun je terecht bij praktijk Equilibre. Bij een behandeling wordt er altijd gebruik gemaakt van de energie die er in ieder mens zit, er wordt een verbinding gezocht met de universele levensenergie. Deze levensenergie kan het genezingsproces sterk bevorderen, aangezien het een sterke en helende kracht is. Soms is dit echter niet voldoende en dan kan er ook gebruik gemaakt worden van verschillende soorten massage, afhankelijk van wat het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Bij een proces van energetische healing wordt er vaak ook gebruik gemaakt van bepaalde voeding, ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken. Ook deze kunnen allemaal aan het herstel bijdragen! Bij Equilibre is het doel altijd jou zoveel mogelijk zelf te leren, zodat je niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen voor jouw gezondheid. Als je weet wat je zelf kunt doen en je kunt dit zelf toepassen, heb jij ook meer controle over de balans. Op stukkenbeter.nl kun je meer lezen over de verschillende behandelingen die ingezet kunnen worden bij een energetische healing en ook kun je via de website meteen een afspraak maken voor een behandeling!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn