Extra begeleiding nodig bij uw traject bij de vu genderpoli?

5 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

Wanneer u of uw kind een traject bent ingegaan bij de vu genderpoli, is dat een indringend proces. Wanneer u van het ene geslacht naar het andere gaat, betekent dit allereerst voor u een grote verandering, maar ook voor uw omgeving is deze stap niet mals. Vandaar dat wij u coaching kunnen bieden wanneer u bij de vu genderpoli loopt of wanneer u graag naar de vu genderpoli zou willen gaan. Wij kunnen u de steun geven die u nodig heeft. Wij werken nauw samen met de vu genderpoli en wij kunnen onze coaching dan ook geheel afstemmen op uw traject. Wij hebben in het verleden al heel veel mensen begeleid die bij de vu genderpoli liepen en die graag wat extra steun wilden hebben. Het ging hier bijvoorbeeld om ouders die met hun kind naar de vu genderpoli gingen. Deze ouders klopten bij ons aan om meer tips over hoe om te gaan met hun kind. Wat konden zij doen om hun kind goed te begeleiden? Hoe konden zij het kind zo begeleiden tijdens diens traject bij de vu genderpoli dat hun kind optimaal aan zijn of haar transitie kon gaan werken. Voor ouders is het namelijk niet eenvoudig om te bepalen wat het beste is om te doen. Dit heeft ten eerste te maken met de grote emotionele lading die aan een transitie vast zit. Het is namelijk voor veel ouders een emotioneel pad dat ze moeten gaan wanneer zij zien dat hun kind van gender wil veranderen. Vaak gaat het daarbij niet zozeer om het feit dat zij niet kunnen accepteren dat hun kind een transitie ondergaat, maar dat zij bang zijn dat hun kind het moeilijk gaat krijgen in de maatschappij. Wij kunnen u daarom in dit proces begeleiden. Dit doen wij al vele jaren en wij hebben dan ook al heel veel mensen mogen helpen die bij de vu genderpoli liepen. Wilt u ook gebruik komen maken van onze diensten? Dan willen wij u vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Het adres van onze site is Check-In-Coaching.nl.

Wij kunnen uw gezin begeleiden als een van de ouders bij de vu genderpoli loopt

Wanneer u als volwassene de stap durft te zetten om een transitie te ondergaan, is het belangrijk dat uw kinderen de juiste begeleiding krijgen. Het is namelijk ook voor het kind een hele gebeurtenis wanneer hun vader of moeder ineens van geslacht verandert. Wanneer u dus als volwassene naar de vu genderpoli gaat, dan kunt u informeren naar de coaching die wij uw familie zouden kunnen geven. Wij kunnen het gesprek met uw kinderen aangaan en wij zullen ervoor zorgen dat zij goed begeleid worden tijdens uw transitie. Voorlichting is in deze het toverwoord en het is dan ook belangrijk om goed te zorgen dat de dialoog tussen u en uw kind niet stilgelegd wordt. Bij Check-In-Coaching.nl weten wij hoe wij kinderen moeten begeleiden en wij hopen dan ook dat u een keer contact met ons wilt komen opnemen wanneer u onze steun nodig heeft. Kijk daarom vandaag nog even op onze site Check-In-Coaching.nl. Hier vindt u namelijk alles over ons wat u over ons zou moeten weten. Ook vindt u op onze site onze contactgegevens.

Wij bieden ook workshops aan

Wanneer u graag wilt dat wij op de school van uw kind iets komen vertellen over gender, dan kunt u bij ons een workshop aanvragen. Wij geven deze workshops aan:

  • basisscholen
  • middelbare scholen
  • organisaties en verenigingen

Kijk snel even op Check-In-Coaching.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn