Fischertechnik voor ieder kind

6 september 2017

Posted in Nieuws

Heeft jouw kind al pakketten van Fischertechnik in huis? Zo niet, dan is dit echt een aanrader! Mensen denken vaak dat speelgoed vooral bedoeld is om leuk te zijn en dat is natuurlijk ook wel belangrijk, maar de juiste speeltjes kunnen ook een grote rol spelen in de ontwikkeling van je zoontje of dochtertje. Er is een groot verschil in manier waarop kinderen en volwassenen leren. Waar volwassenen dit meestal heel gericht doen, gaat het bij kids veel meer spelenderwijs. Dat merk je bijvoorbeeld al in het verschil waarop een taal geleerd wordt. Het is dan ook zeker niet verkeerd om ervoor te zorgen dat jouw kindjes, al vanaf het moment dat ze klein zijn, in aanraking komen met leerzaam speelgoed, zoals dat van Fischertechnik. Deze bouwpakketten leren hen niet alleen maar om dingen in elkaar te zetten, ze krijgen hiermee ook inzicht in techniek. Zowel voor jongens als voor meisjes is dit natuurlijk niet verkeerd en de meesten vinden het echt heel leuk om hiermee aan de slag te gaan. Het stap voor stap uitvogelen hoe het werkt, leert hen om op hun eigen manier en in hun eigen tempo veel over technische zaken. Dat maakt dat Fischertechnik eigenlijk in geen enkel huis zou mogen ontbreken!

Fischertechnik in verschillende varianten

Natuurlijk is het zo dat er verschil zit in hoe snel kinderen iets oppakken en wat zij op welke leeftijd al kunnen doen. Bovendien is het zo dat voor de allerkleinsten kleine onderdelen natuurlijk niet geschikt zijn. Fischertechnik is daarom verkrijgbaar op verschillende niveauss. Vanaf een jaar of vijf kun jij jouw kind hier met een gerust hart mee laten spelen. Om stapsgewijs steeds meer inzicht te krijgen in de werking van diverse technieken, biedt Fischertechnik verschillende varianten aan, namelijk:

  • Junior, voor de kleinste kinderen en voor beginners
  • Advanced, met wat ingewikkeldere constructies zoals vier-wiel besturing
  • Profi, voor de kids die de vorige twee varianten helemaal begrijpen

Ze leren met de Profi pakketten bijvoorbeeld hoe zonne-energie werkt, hoe gas geven in een auto in zijn werk gaat en hoe een tandwielkast werkt. Allemaal zaken die natuurlijk erg nuttig zijn om te weten. En willen ze hun kennis nog meer uitbreiden, willen ze nog meer technieken onder de knie krijgen? Dan is er ook nog de Fischertechnik Dynamic, Robotics en 3D Printer. Hiermee leren ze bijvoorbeeld om hun bouwwerk te combineren met computertechnieken!

Ruime keus online

Nu denk je misschien, erg leuk dat Fischertechnik, maar ik heb het nog nooit ergens te koop gezien? Het is inderdaad in maar weinig winkels te vinden en als ze het al verkopen, dan is de keus vaak ook nog eens zeer beperkt. Dat is natuurlijk zonde, want dan is jouw zoon of dochter zo uitgeleerd en blijven de mogelijkheden beperkt. Wil jij echter uit een ruim aanbod kunnen kiezen, dan kun je hiervoor heel goed terecht bij een online winkel, namelijk de Fischertechnik Webshop. Zij bieden een zeer ruime collectie, je kunt bij hen echt kiezen uit diverse bouwpakketten op alle niveaus. Of jouw kind nu net begint met dit speelgoed of al vergevorderd is en veel kennis heeft, je kunt bij hen altijd heel goed terecht. Niet alleen voor complete pakketten, maar ook voor losse onderdelen. Dat is erg handig, want zoals alle ouders weten raken kids nogal eens iets kwijt, vooral als het kleine spulletjes betreft. Dit weer aan kunnen vullen of gewoon iets extra kunnen kopen om de mogelijkheden voor het bouwen te vergroten is dan natuurlijk heel erg fijn. Als je producten van Fischertechnik wilt gaan kopen, dan is het dus absoluut aan te raden om naar fischertechnik Webshop te gaan! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn