Garagedeuren renoveren?

25 november 2017

Posted in Woning en Tuin

In Moordrecht nabij Gouda moet u zijn als u een probleem hebt met uw garagedeur. Is de zaak vervallen en komt u er net te wonen? Wilt u daarom de boel renoveren of zelfs saneren zodat we gloednieuwe garagedeuren mogen leveren? Reken er maar op dat u ten eerste geen dief van de portemonnee zult zijn en ten tweede hoogkwalitatief werk mag verwachten. Wij maken namelijk enkel gebruik van topmerken en daarbij kunt u denken aan Hörmann en Hebo. Misschien zegt het u niet zoveel, wij begrijpen natuurlijk ook wel dat u niet een expert bent op het gebied van garagedeuren. Laat het daarom aan de professional over en neem na het lezen even contact met ons op. Op garagedeurspecialist.nl leggen we u graag van alles uit over de mogelijkheden die we aanbieden. Zo leveren we niet enkel gloednieuwe garagedeuren van reeds genoemde merken, maar kunnen we u ook helpen met het renoveren. Misschien hangt de deur niet meer recht waardoor het niet goed meer sluit. Dat is in de zomer niet zo erg, maar in de winter is dat al snel een ander verhaal. Het gaat tochten en er komt water bij dat dan weer voor corrosie kan zorgen. Het is belangrijk dat u voortijdig investeert in een nieuwe garage dan wel garagedeur. Doet u dat niet, dan is in ieder geval uw garage minder goed geïsoleerd. Bent u er veel aan het knutselen en doe-het-zelven? Dan gaat er veel energie verloren en komt u al snel in de kou te zitten.

Uw garagedeur ziet er weer uit als nieuw

Niet alleen om bovenstaande praktische redenen is het meer dan de overweging waard om in nieuwe garagedeuren te investeren. Want het oog wil ook wat. Zowel u als eigenaar van het huis en de garage wil een net verzorgt uiterlijk, ook de omwonenden en passanten zullen het waarderen. Het past dan wellicht beter bij de uitstraling van de wijk waarin u bent komen te wonen. Zo bestaan er diverse type deuren. Bijvoorbeeld:

  • De bekende kanteldeur,
  • Sectionaaldeuren,
  • Roldeuren,
  • Maar ook de openslaande deuren.

Uiteraard leveren we ze allen in de juiste maten. Desnoods zorgen wij ervoor dat ze in de juiste maat gemaakt worden. Ook aandrijvingen en toebehoren leveren van de officiële producent zodat u altijd een kwalitatief hoogstand product kunt blijven gebruiken. Uiteraard is er binnen ieders budget wel een mooie garagedeur te vinden. Vaak kunt u ze na de levering zelf oververven als u dat wenst. En u hebt de mogelijkheid om automatisch openslaande garagedeuren te kopen. Hang de afstandsbediening aan de autosleutels en open de deur als u thuiskomt of weggaat van huis. Met maar liefst 23 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een topbedrijf dat in grote delen van het land dagelijks in de weer is met garagedeuren.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Voor verdere vragen of voor het opvragen van bijvoorbeeld een offerte kunt u ons een e-mail sturen of bellen tijdens kantooruren. U bent tevens van harte welkom bij ons op kantoor. Op onze site vindt u de exacte openingstijden. Verbeter de isolatiewaarde, kies voor een nieuwe tint of vervang uw huidige deuren voor bijvoorbeeld zijdelingse deuren van aluminium. Bij ons kan het allemaal dus daag ons eens uit en laat ons weten wat zoal uw wensen zijn. Blijft u graag op de hoogte van ons werk, van kortingen en de laatste producten die we in onze selectie hebben opgenomen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor de gratis nieuwsbrief!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn