Gebruik infrarood verwarming voor het verwarmen van uw kantoor

3 maart 2018

Posted in Woning en Tuin

Wij van heatxl.com vinden vanzelfsprekend dat ons product de toekomst heeft. Wij laten de beelden voor zich spreken dus kijk op Facebook, YouTube maar vooral op onze website naar de diverse infrarood verwarming opties die u hebt. U vindt in onze webwinkel diverse exclusief door ons geïmporteerde merken. Dat betekent dat u deze producten elders niet kunt vinden. U zult zien dat u eenmalig een investering doet maar dat u vervolgens wel flink kunt besparen op stookkosten. Want niet langer is het nodig om gas te stoken in uw cv-ketel. U sluit de infrarood verwarming aan op uw groene stroomleverancier en u zet het aan met de bijgeleverde of bijbestelde thermostaat. Zoekt u er trouwens nog een accessoire bij zoals een afstandsbediening of een dimmer? Ook dan zult u in onze webshop slagen. Wij zijn dan ook op het gebied van infrarood verwarming van alle markten thuis.

  • Vanuit onze groothandel in Roosendaal leveren we infrarood verwarming aan bedrijven die hun loods willen verwarmen met behulp van deze geweldige stralen.
  • Maar ook huishoudens die hun verouderde radiatoren in ieder geval uit hun woonkamer en slaapkamer willen gooien. Deze panelen kunnen worden voorzien van een mooi design maar u kunt ook een dessin bestellen dat nauwelijks opvalt.
  • En we bieden de mogelijkheid om kleine en grote projecten te voorzien van infrarood verwarming. We leveren direct altijd rechtstreeks.

Bent u als groothandel of installateur ook erg gecharmeerd over infrarood verwarming? Neemt u dan eens contact met ons op want wellicht kunnen we binnenkort als importeur en leverancier voor u aan het werk.

Ook uw woning houdt u warm met onze infrarood verwarming

Wist u dat infrarood verwarming zelfs uit glazen panelen kan bestaan? Combineer uw panelen met uw zonnepanelen want dan weet u zeker dat uw CO2 uitstoot nul zal zijn. Dat is pas een duurzame methode om uw huis optimaal mee te verwarmen. Want dankzij infrarood verwarming worden de objecten in de kamer direct opgewarmd en dat betekent dat er minder energie nodig is om de kamer te verwarmen. Overtollige warmte zal als restproduct aan de lucht worden afgegeven en zo ontstaat er een evenwichtige verdeling van warmte. En dankzij de app die u op uw smartphone kunt installeren is het mogelijk om vanuit uw bed het paneel in uw badkamer of woonkamer alvast aan te zetten. Sterker nog, u kunt dat op uw werk zelfs al regelen zodat u na thuiskomst verwelkomt wordt door een aangename temperatuur. U kunt infrarood verwarming zowel als glazen paneel als metalen paneel bestellen met al dan niet een afbeelding erin verwerkt. U kunt het paneel horizontaal of verticaal bevestigen. In de webwinkel kunt u snel een weloverwogen keuze maken door het merk, wattage of op afmeting te selecteren. En vergeet u vervolgens niet om er een multifunctionele thermostaat bij te zoeken?

Zoek u persoonlijk advies? Onze klantenservice staat zeker voor u klaar

U kunt ons natuurlijk op allerlei manieren bereiken. Op werkdagen staat tijdens kantooruren een medewerker van de klantenservice online voor u klaar. Want op de website kunt u namelijk al uw vragen via de ingebouwde chatfunctie aan ons stellen. Ook bellen is dan een uitstekende optie. Het heeft niet al te erge haast? Stuur dan gerust een e-mail. Voor groothandelaren die in bulk willen bestellen raden we het aan om een afspraak te maken bij ons op kantoor. We kunnen u trouwens ook in België en Duitsland aan infrarood verwarming helpen. Niet alleen mag u qua levering op ons rekenen, onze monteurs komen graag bij u langs om de panelen te bevestigen op uw energienetwerk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn