Handige sieraden display voor het opbergen van al je sieraden

17 maart 2016

Posted in Mode en Kleding

Byblonde - Sieraden displayAls vrouw van rond de 30 of ouder is het belangrijk dat je een overzicht houdt over al je sieraden. De reden dat hier de leeftijd 30 als startpunt wordt genoemd is omdat je rond de 30 al een flinke sieraden collectie hebt opgebouwd. Natuurlijk kan het zijn dat je op je 16de al een flinke sieraden collectie hebt opgebouwd, en in dat geval is deze tekst natuurlijk ook gewoon voor jou bedoeld. In principe is de tekst dus bedoeld voor iedere vrouw met meer dan 10 sieraden in haar collectie. De kans is gewoonweg groter dat iemand van 30 of ouder een flinke sieraden collectie heeft opgebouwd en vandaar dat deze tekst zich op die doelgroep richt. Maar elke regel heeft natuurlijk haar uitzondering dus als jij jonger bent dan 30 en toch een hele collectie bezit aan sieraden, lees dan gerust verder, want dan is deze tekst zeker ook geschikt voor jou. Het punt met een flinke hoeveelheid sieraden is dat het soms lastig is om de boel te organiseren. Stel dat je alle sieraden in een doos stopt. Dan ontstaan er in ieder geval twee problemen. Ten eerste moet je dan altijd de hele doos doorzoeken op zoek naar de sieraden die je nodig hebt. Een ander probleem is dat je op den duur vergeet dat je bepaalde sieraden bezit. Het is immers altijd uit het zicht. Net als met muziek uit je jeugd, als je de muziek niet in cd-vorm hebt, dan vergeet je dat je die muziek, totdat je er toevallig weer mee in aanraking komt (een nummer op de radio). Dat is jammer, want in het geval van sieraden wil je natuurlijk wel eens afwisselen. Daarom is er nu een sieraden display voor in je kledingkast. Met een sieraden display kun je je sieraden opbergen zonder dat ze uit het zicht raken. Alles wordt netjes gerangschikt zoals jij het wil in de sieraden display en je kunt er dus ook gemakkelijk bij. Eén blik op de sieraden display en je hebt direct een compleet overzicht van alles wat je bezit. Je kunt je ogen rustig over de sieraden display laten glijden totdat je iets tegenkomt waarvan je denkt dat het geschikt is voor het moment of voor de gelegenheid. Tevens is het handig om de sieraden te showen, je trekt gewoon even de kast open en je gast kan direct zien wat je allemaal in huis hebt. Je raakt dus ook niet zo snel sieraden meer kwijt, je kunt ze snel vinden en je vergeet nooit meer wat je allemaal in je persoonlijke sieraden assortiment hebt.

De sieraden display van byblonde.nl

De webshop van By Blonde heeft verschillende artikelen die te maken hebben met beauty. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Sieraden
  • Make-up
  • Beauty Tools
  • Handige gadgets
  • Maskers
  • Oorkaarsen
  • Cadeau artikelen

Naast al deze artikelen kun je dus ook een sieraden display kopen en niet zomaar een sieraden display, want de sieraden display die je kunt kopen via byblonde.nl heeft de vorm van een little black dress of een little pink dress. Elke vrouw wil een dergelijke jurk in haar kast hebben hangen. Het maakt ook niet uit of je de jurk draagt of niet, zolang je maar een little black of pink dress bezit. Waarom dan niet gelijk twee vliegen in één klap slaan? Met een sieraden display in de vorm van een little black of pink dress kun je zowel je sieraden opruimen en organiseren én je hebt tegelijkertijd een little black of pink dress in je kast hangen. Je kunt deze jurk natuurlijk niet dragen, maar dat is ook niet nodig. Mocht je toch een little dress nodig hebben om te dragen, dan kun je die niet zo gemakkelijk online bestellen, net zoals de sieraden display die je gemakkelijk bij byblonde.nl kunt bestellen. Maar of je nu wel of niet een little black dress in je kleding kast wilt, een sieraden display in de vorm van een little black of pink dress is altijd handig, want het ziet eruit als een kledingstuk (dus het past prima in een kledingkast) en je kunt er  je sieraden in opbergen. Een sieraden display is dan ook en ideale manier om efficiënt, en tegelijkertijd modebewust, orde aan te brengen in je ruime assortiment van sieraden.

Hoe kan ik een sieraden display bestellen?

Online winkelen is natuurlijk net even een beetje anders dan wanneer je winkelt in een fysieke winkel. In een fysieke winkel kun je de artikelen aanraken, aantrekken, uitproberen enzovoorts. Via een webwinkel is dat niet mogelijk, maar je kunt wel gewoon foto’s bekijken en vaak hebben de artikelen een uitgebreide beschrijving. Op die manier heb je in ieder geval voldoende informatie om een keuze te maken. Mocht het toch tegenvalleen als je het product eenmaal in huis hebt, dan is dat ook geen enkel probleem, want je kunt alles gewoon terugsturen. Dat is dan ook de kracht van online winkelen, het is enorm gemakkelijk en comfortabel. Als je dus wilt bestellen kun je rustig even op de site rondkijken wat er allemaal is en als je weet wat je wilt hebben dan kun je het artikel van je keuze direct toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je ook direct afrekenen. Tegenwoordig wordt het fenomeen van achteraf betalen ook steeds populairder dus ook dat is geen enkel probleem als je bestelt bij de webshop van By Blonde.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn