Handschoenen voor heerlijke warm handen

10 oktober 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Sommige mensen hebben het geluk dat ze het eigenlijk nooit echt koud krijgen, maar voor alle anderen zijn handschoenen in de winter toch eigenlijk echt een noodzakelijkheid! Als de temperaturen beginnen te dalen, dan wordt het voor ons allen tijd om de warme kleren uit de kast te gaan halen en als het echt onder het vriespunt zakt, dan is het tijd om extra beschermende maatregelen te nemen. Voor sommige mensen komt dat punt eerder dan voor anderen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen over het algemeen sneller dan mannen last krijgen van koude handen en voeten en het is dan ook niet verwonderlijk dat zij vaak al in de herfst handschoenen beginnen te dragen. Maar ook de stoerste mannen zullen moeten erkennen dat in flinke vrieskou het prettig is om bijvoorbeeld een want te dragen. Anders kan het immers een hele tijd duren voordat je eindelijk weer een beetje warmte terugkrijgt in deze lichaamsdelen als je weer binnen bent. Zorg ervoor dat je niet verkleumt en dat je vingers niet bevriezen, maar kies er gewoon voor om heerlijk warme handschoenen te dragen in de koude periodes die ons land kent!

Handschoenen bieden bescherming

De belangrijkste reden om voor het dragen van handschoenen te kiezen, is natuurlijk om iedere hand goed tegen kou te beschermen. Maar er is nog een reden om deze aan te trekken en dat is het voorkomen van een droge huid. Mensen met een gevoelige huid weten hier alles van, de kou en de droge lucht in deze periode zorgen voor vervelende huidproblemen. Bij sommigen blijft het bij een uitgedroogde huid, maar anderen krijgen als ze geen handschoenen dragen last van flinke kloven. Wie dit wel eens heeft gehad, weet dat dit heel erg pijnlijk is en dat je er graag alles aan zou doen om dit in de toekomst te voorkomen. Soms denken mensen dat het eigenlijk onvermijdelijk is dat je hier last van krijgt, maar dat hoeft echt niet het geval te zijn. Het is gewoon een kwestie van voorzorgsmaatregelen nemen en de beste maatregel die je kunt nemen is op tijd handschoenen gaan dragen. Zodra je merkt dat het buiten wat kouder wordt, dat de herfst ingevallen is, dan is het gewoon tijd om deze kledingstukken uit de kast te trekken en vanaf dat moment goed beschermd naar buiten te gaan. Zo heb je nooit meer last van kloven!

Exemplaren van schapenvacht

Nu is het natuurlijk zo dat niet alle handschoenen even goed beschermen tegen alle kwalijke invloeden van kou, er zit behoorlijk wat verschil in de kwaliteit van de diverse exemplaren die er te krijgen zijn. Wil jij zeker weten dat je een paar koopt dat beschermt tegen:

  • kou
  • kloven
  • uitgedroogde huid

Dan moet je absoluut kiezen voor de handschoenen van Texelana, deze zijn namelijk gemaakt van schapenvacht. De buitenkant bestaat uit schapensu├Ęde en de voering is gemaakt van wol. Hierdoor heb je nooit meer last van de kou en krijg je tegelijkertijd geen last van zweethanden. Het beetje zweet dat toch mocht ontstaan, wordt bovendien door de schapenwol goed opgenomen. Bij Texelana kun je deze handschoen krijgen in verschillende maten, zodat ze perfect passen bij de grootte van je handen. Voor een goede warmteregulering is een goede pasmaat immers van belang. Bovendien bieden zij hun producten ook in verschillende kleuren aan, zodat je een kleurvariant kunt kiezen die goed aansluit bij bijvoorbeeld jouw winterjas. Op die manier vormt het een mooi geheel met elkaar en ben je niet alleen lekker warm, maar zie je er ook stijlvol uit. Met de uitstekende handschoenen van Texelana kom je warm de winter door!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn