Hebt u zich in de muntenhandel verdiept?

26 januari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u een fervent muntenhandelaar en spaart u al jaren oude en nieuwe unieke munten? Of hebt u zich onlangs pas in de muntenhandel verdiept en komt u dus net om de hoek kijken? U kunt wellicht uw kind kennis laten maken met de muntenhandel. Misschien doet u dit zelf al of zoekt u samen met uw zoon of dochter naar een interessante hobby. Uw kinderen zullen er erg veel van leren en het verzamelen van objecten zoals munten geeft in principe al erg veel voldoening. Op rotterdammer.net zult u doorverwezen worden naar de Catawiki pagina van Meneer Kees, De Verzamelwinkel in Rotterdam. Voor de professionele muntenhandel bent u op deze website aan het juiste adres en het staat u uiteraard tevens vrij om eens bij deze winkel in de grootste havenstad van Europa langs te gaan. op deze verzamelwebsite kunt u letterlijk vrijwel de gehele collectie van deze Rotterdammer opkopen. Maar dat is natuurlijk veel te veel en veel te duur. Zoekt u daarom per categorie waaronder de munten waar we het in deze tekst graag even met u over willen hebben. In de muntenhandel lopen de prijzen soms gigantisch op, zeker als het over een zeer unieke druk gaat van een of andere munt uit een ver exotisch land. Maar ook voor een beginnende verzamelaar is er erg veel te vinden in deze webwinkel dus neemt u ook dan eventjes een kijkje. Hebt u trouwens geen kaas gegeten van de muntenhandel? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met de verkoper.

De online muntenhandel floreert dus kijk een op deze site

De verkoper heeft al honderden tevreden klanten online geholpen en daarom is het betrouwbaarheidspercentage zo hoog: meer dan 97 procent aan uitstekende beoordelingen over duizenden bestellingen, dat is niet mis. De kans dat er iets mis gaat is wel heel erg nihil dus als u de muntenhandel in wilt stappen dan ligt hier uw kans. U kunt aldus per categorie op zoek gaan. want naast munten kunt u ook bij hem terecht als u bijvoorbeeld postzegels wilt kopen. maar u kunt ook denken aan modelauto’s, platen en ansichtkaarten. Hebt u al een account op Catawiki? Zo niet dan kunt u dat gratis aanmaken. Bedenk een profielnaam en wachtwoord en vul ook direct uw adres- en contactgegevens in. Dan hoeft u dat niet langer bij iedere online bestelling te doen.

  • Neemt u daarna een kijkje op de pagina van deze Rotterdammer en verdiep u daar in de muntenhandel,
  • Neem via de mail direct contact op met deze verkoper,
  • En maak daarna een online bestelling. Ieder verkoper heeft zijn eigen geprefereerde betalingsmethodes. Doorgaans kunt u er in ieder geval via iDEAL, PayPal of uw creditcard terecht.

De muntenhandel is enerverend en interessant, ook voor kinderen. Ze leren immers direct hoe ze met geld moeten omgaan, welke munteenheden er bestaan en zo leren ze ook nog eens erg veel over topografie en landen ver weg.

Deze aanbieder verkoopt tevens allerlei andere verzamelobjecten

Deze verkoper is qua verzamelingen aldus van alle markten thuis. En omdat de winkel in Nederland is gevestigd zijn de verzendkosten ook nog eens erg laag. Tel uit uw winst en vergeet niet om zijn pagina te bookmarken tussen uw favoriete websites. Vergeet u niet om hem nadien te belonen met een goede rating? Mits uiteraard alles vlekkeloos is verlopen. Wij wensen u alvast erg veel succes met het begin van uw verzameling. Bent u trouwens al jaren verzamelaar en wilt u ook aanbieden? Dan kunt u zich ook als verkoper aanmelden op deze handige website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn