Het perfecte uitvaart zorgcentrum nabij Leiden

31 januari 2018

Posted in Mens en gezondheid

Bent u erg op uw privacy gesteld? Dan geldt dat waarschijnlijk ook na uw dood. Woont u in de Randstad en wilt u graag de drukte uit na uw overlijden? Wilt u de mensen die u lief zijn een mooie plek gunnen waar ze u de laatste eer kunnen bewijzen en kunnen praten over uw leven? Kies dan voor ons uitvaart zorgcentrum nabij Leiden. U vindt onze typische chalet aan de rand van het groene en rustieke dorp Roelofarendsveen. We hebben bewust voor deze plaats gekozen vanwege al het groen. Dat maakt deze chalet die wij met de uiterste zorg onderhouden tot een zeer unieke locatie als uitvaart zorgcentrum nabij Leiden. U hoeft niet in het mortuarium opgebaard te liggen waarna u vervoerd wordt naar een uitvaartcentrum in de drukke stad. Niets van dat al! Deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden doet zowel dienst als opbaringscentrum en als uitvaartcentrum. Vanwege de ideale ligging is het voor eenieder toch snel te bereiken, er zijn immers genoeg wegen in de Randstad. En ook met het openbaar vervoer kunt u ons snel bereiken. We hopen van harte dat het nog erg lang duurt en dat u een lang en gelukkig en zeker een zeer gezond leven te wachten staat. Maar dat neemt niet weg dat het geen kwaad kan om hier alvast over na te denken. Kies voor deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden nadat u bent langsgegaan om met ons over uw specifieke wensen tijdens de ceremonie te praten en nadat u de omgeving in u op hebt genomen. Wilt u nu al langskomen bij deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden? Kijk dan snel op afscheidsruimte-dekleinepoort.nl.

Een beter uitvaart zorgcentrum nabij Leiden zult u niet vinden

Deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden beschikt over alle denkbare faciliteiten. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Er is vanzelfsprekend een uniek gastenregister aanwezig,
  • Tijdens de dienst kan men gebruik maken over audiovisuele instrumenten,
  • En na afloop staan de koffie en de thee inclusief lichte versnapering voor de gasten klaar.

Het is mogelijk om na afloop buiten te zitten en te wandelen door de prachtige tuin zodat men over u kan mijmeren en leuke herinneringen kan ophalen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kies dan voor deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden. Want is het geen pak van het hart als u dergelijke zaken al hebt vastgelegd? U hoeft niet langer na te denken over uw uitvaart en alles wat er bij komt kijken. U kunt eventueel een aanbetaling maken maar het is vooral van groot belang dat u tijdig een uitvaartverzekering afsluit. De verzekeraar zal na uw overlijden het leeuwendeel van de kosten betalen zodat uw nabestaanden daar geen omkijken meer naar hebben. De dag waarbij uw familie en uw vrienden naar deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden toekomen omdat u bent overleden is een uiterst zware en moeilijke dag. Het zal daarom zeer welkom zijn dat de belangrijke taken uit handen zijn genomen door onze professionele medewerkers. Uiteraard is de directrice in het bezit van alle belangrijke papieren zodat u zeker weet dat het de genodigden aan niets zal ontbreken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding

We kunnen het ons goed voorstellen dat u bijvoorbeeld in Gouda, in Delft, in Rotterdam of in Leiden woont maar niet in de drukte wilt worden gecremeerd of begraven. Dan ligt hier uw mogelijk want deze uitvaart zorgcentrum nabij Leiden straalt rust uit! Maak via de mail of telefonisch gerust een afspraak zodat u een keer langs kunt komen voor een kennismakingsgesprek. Of kijkt u eens op de website van De Kleine Poort. We zetten uw wensen graag even op papier en dan kunt u later uw beslissing doorgeven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn