Het tweede spoor biedt u een goede oplossing

13 augustus 2018

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Als werkgever is het altijd moeilijk wanneer een werknemer langdurig verzuimt. Dit kan het gevolg zijn van een veelvoud aan mogelijkheden en slechts een enkele keer is er opzet in het spel. Hoe het ook moge zijn, een werknemer die zijn of haar taken niet kan uitvoeren, kan u heel veel geld kosten. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer naar Proficientgroep.nl te komen surfen om te kijken wat wij u te bieden hebben aan mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een passende oplossing voor uw werknemer die al geruime tijd verzuimt. Het tweede spoor is namelijk bedoeld voor mensen die voor een of meerdere personeelsleden een andere functie zoeken. Wij nodigen u daarom van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. U zult merken dat wij met het tweede spoor een goede oplossing weten te bieden voor situaties die soms al heel lang kunnen voortslepen. Mocht u daarom graag met ons in contact willen komen, dan horen wij graag van u. U kunt op onze site onze contactgegevens vinden en wij hopen daarom ook dat wij snel een keer met u het gesprek aan kunnen gaan. Wij hebben een groot netwerk en wij zullen daarom ook altijd ons best doen om voor u een goede oplossing te vinden. Het tweede spoor is al vele jaren actief en wij hebben al heel veel mensen aan een passende functie mogen helpen. Mocht u daarom ook graag van onze diensten gebruik willen maken, dan hopen wij dat wij u snel een keer op onze site Proficientgroep.nl zouden mogen ontvangen. Hier leggen wij u namelijk goed uit wat wij u allemaal te bieden hebben en mocht u vervolgens met ons in zee willen gaan, dan kunt u het contactformulier op onze site even invullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het tweede spoor zorgt voor een geschikte vervangende functie elders

Wanneer een van uw personeelsleden om de een of andere reden niet meer in staat is om zijn of haar werk naar behoren uit te voeren, dan mag u hem of haar niet zomaar ontslaan. Wanneer u dit namelijk doet, wordt u op heel hoge kosten gejaagd. Vandaar dat wij u graag zouden willen uitnodigen om een keer te kijken of het tweede spoor een oplossing voor u kan bieden. Het is namelijk zo dat wanneer u het tweede spoor inschakelt, u daar veel baat bij kunt hebben. Wij gaan namelijk met u en met de werknemer kijken welke mogelijkheden er nog allemaal zijn om uw situatie tot een goed einde te brengen. Wij hebben hier bij de Proficient Groep veel ervaring mee, dus wij kunnen zeggen dat wij al heel veel oplossingen hebben kunnen bieden met het tweede spoor. Kijk daarom voor meer informatie vandaag nog even op onze site om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. U zult merken dat wij altijd zorgen voor een goede oplossing die voor beide partijen bevredigend is.

Wij horen graag van u

Mocht u nog niet op onze site hebben gekeken, dan willen wij u van harte uitnodigen om dit alsnog snel even te komen doen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen dat wij snel een keer met u in contact zouden mogen komen. Kortom:

  • wij bieden uw werknemer een passende oplossing bij het tweede spoor
  • wij zorgen voor een oplossing voor uw situatie 
  • wij bekijken zorgvuldig wat het beste bij uw werknemer past

Kijk snel even op Proficientgroep.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn