Hoe zeg je zo origineel mogelijk gefeliciteerd?

28 oktober 2020

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Is er binnenkort een van je vrienden of een familielid jarig en zoek je een originele manier om gefeliciteerd te zeggen? Kijk dan vooral even in de webshop van 100 Procent Leuk. Daar kun je namelijk online een cadeau bestellen en dit laten bezorgen wanneer je maar wilt, op een adres naar keuze. Je kunt dus gefeliciteerd zeggen aan de telefoon, maar tegelijkertijd een leuk cadeau laten bezorgen dat helemaal bij deze persoon past. In deze webshop kun je namelijk gemakkelijk shoppen op basis van moment, of juist op basis van de relatie die je met deze persoon hebt. Voor je moeder koop je immers een ander soort cadeau dan voor je broer of vriend. Of kies juist het soort moment waarvoor je een cadeautje zoekt. Als je het wilt laten versturen om iemand te bedanken kun je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende cadeautjes:

  • Een ‘Dik verdiend’ – momenten fles
  • Een tube handcrème met de tekst ‘helpende handen’
  • Een badthee met de tekst ‘bedankt voor je inzet’
  • Een kweek je eigen cadeau plantje
  • Een bedankt – snoephuisje

En natuurlijk heb je de keuze uit diverse mooi kaartjes die je aan je bestelling kunt toevoegen. Daar kun je uiteraard een boodschap naar keuze op laten printen, welke vervolgens bij je bestelling wordt gedaan. Het is een hele makkelijke manier om alsnog gefeliciteerd te kunnen zeggen tegen iemand die je helaas door omstandigheden niet kunt bezoeken. En helaas hebben we allemaal met dat soort situaties te maken op dit moment, in verband met het coronavirus.

Een gefeliciteerd pakketje laten bezorgen

Nu we allemaal weer grotendeels thuis zitten en ons word aangeraden om zo min mogelijk familie en vrienden te bezoeken zijn mensen op zoek naar manieren op een gefeliciteerd pakketje te laten bezorgen. En laat bovengenoemde webshop daar nu perfect voor zijn. Ze hebben een groot assortiment cadeautjes (echt voor ieder wat wils) en pakken deze bovendien erg leuk in. Doordat je ook zelf een passend kaartje kunt selecteren en daar een boodschap op kunt laten printen kun je dit pakketje bovendien helemaal personaliseren en de ontvanger laten weten van wie het afkomstig is. Want het is wel de bedoeling dat diegene weet van wie dat leuke gefeliciteerd-pakketje is natuurlijk, zeker als je niet in de gelegenheid bent om zelf bij diegene op bezoek te gaan. Vergeet dus zeker geen kaartje toe te voegen aan je bestelling, want zo zit er tenminste een persoonlijke boodschap bij.

Over deze webshop met cadeautjes

100 Procent Leuk is al jaren geleden opgezet, en inmiddels uitgegroeid tot een vrij bekend merk met de leukste cadeautjes. Of je nu gefeliciteerd wilt zeggen, iemand wilt bedanken of iemand sterkte wilt wensen, in hun webshop vind je cadeautjes en attenties voor werkelijk elke gelegenheid. En ze zijn ook nog eens allemaal super leuk vormgegeven in de zo bekende zwart-wit designs van dit merk. De leuke patronen zijn heel herkenbaar, en maken de cadeautjes erg hip en trendy, maar toch tijdloos. Doordat ze het gebruik van kleur heel erg beperken zijn ze geschikt voor elke doelgroep, wie het ook is die je een gefeliciteerd pakket wilt sturen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn