IJskrabbers laten bedrukken

26 juli 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Als u op zoek bent naar creatieve manieren om reclame te maken voor uw bedrijf dan is het zeker de moeite waard om eens de website JMPromotions.nl te bezoeken. Hier kunt u erg veel leuke artikelen vinden die ideaal zijn om als relatiegeschenk of als promotiemateriaal weg te geven. Voor in de wintermaanden hebben wij bijvoorbeeld ijskrabbers voor u in de aanbieding. Deze handige producten zijn misschien niet het eerste waar u aan denkt als u reclame wilt gaan maken. Toch is het bestellen van ijskrabbers met een logo of slogan er op zeker handig. Denkt u er maar eens over na, veel mensen hebben immers ijskrabbers in hun auto liggen. Hoewel deze maar een paar maanden per jaar zullen worden gebruikt liggen ze altijd in de auto en dus zal uw reclame veel te zien zijn. Het zijn daarnaast handige artikelen die mensen graag ontvangen. De honderden stickers en petjes en dergelijke zullen een stuk sneller worden weggegooid. Kies dus voor een originele optie en bestel bij JMPromotions.nl vandaag nog een partij ijskrabbers om aan uw klanten en zakelijke relaties te geven. Handig is ook zeker dat wij u veel keuze bieden qua soorten ijskrabbers. Zo hebben wij maar liefst vijf verschillende categorieën van dit product voor u beschikbaar. Wij hebben goedkope ijskrabbers die zoals de naam al doet vermoeden erg goedkoop zijn om veel van aan te schaffen. Uiteraard zijn ze alsnog van uitstekende kwaliteit en werken ze verder prima. Een andere soort ijskrabbers zijn de varianten met een handschoen er aan vast. Deze houden de handen lekker warm, zelfs als het buiten erg koud is. De derde variant zijn de ijskrabbers met borstel waar u handig al het afgeschaafde ijs mee weg kunt vegen. Daarnaast zijn er nog luxe ijskrabbers verkrijgbaar die van bijzondere materialen zijn gemaakt en erg lekker in de hand liggen. Het is tenslotte ook mogelijk om uw eigen ijskrabbers te ontwerpen als u dit graag wilt. Op die manier kunt u precies laten maken wat u zelf in gedachten heeft. Zoals u kunt lezen bieden wij u veel keuze op dit gebied en zijn wij dan ook zeker een goede keus als u ter promotie veel van deze producten wilt bestellen.

IJskrabbers met uw logo erop laten maken

Naast een uitgebreide keuze tussen de verschillende soorten ijskrabbers is het bij ook tevens mogelijk om te kiezen uit een heel arsenaal aan verschillende kleuren. Uiteraard kunt u ook zelf bepalen wat er op de producten komt te staan. Ook als u ze zonder tekst wilt dan kan dit natuurlijk bij ons. Qua kleuren in de bedrukking kunnen wij u standaard één tot vier kleuren aanbieden. Een full color bedrukking is ook zeker mogelijk tegen een kleine meerprijs. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoe de ijskrabbers er uit komen te zien en kunt ze dus naar wens aanpassen zodat ze goed passen bij uw bedrijf. Deze handige producten kunt u vervolgens meegeven aan klanten of bijvoorbeeld een potentiële doelgroep er mee aanspreken op een beurs of conferentie. Het is maar net wat u er zelf mee wilt doen. Ook als u wat meer luxe producten zoekt om als relatiegeschenk te geven dan kunt u natuurlijk op ons rekenen. Zoals u zult zien als u naar de website gaat bieden wij u veel keuze als het gaat om relatiegeschenken en give-aways. U kunt dus altijd iets vinden dan binnen uw budget past of juist een artikel selecteren dat goed past bij het soort bedrijf dat u heeft. In alle gevallen kunt u veel zaken aanpassen, zoals bijvoorbeeld de kleuren of het formaat. Ook kunnen wij vrijwel alles voor u bedrukken zodat het duidelijk is dat het van uw bedrijf afkomt. Naast de ijskrabbers hebben wij als relatief goedkope give-aways ook de volgende artikelen beschikbaar:

  • Sportspullen
  • Zomerartikelen
  • Tassen
  • Oranje spullen
  • Huis & tuin gereedschap
  • Kerstartikelen
  • Ontspanning en reizen

Zoals u kunt lezen hebben wij een erg ruim aanbod voor u beschikbaar op onze site. Kijk dus vooral zelf eens rustig rond als u op zoek bent naar leuke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Voor alles wat wij verkopen gaat op dat de kwaliteit uitstekend is maar de prijzen toch erg laag. Dit maakt het voor u als klant extra voordelig om bij ons te bestellen. Zoek dus niet verder als u op zoek bent naar de beste aanbieder van diverse promotionele materialen maar bestel vandaag nog bij ons alles om uw bedrijf bekender te maken.

Voor al uw drukwerk en promotiemateriaal

Naast het bedrukken van diverse producten om u de kans te geven om op een originele manier reclame te maken, kunt u ook op ons rekenen als het gaat om drukwerk en displays. Wij bieden u de mogelijkheid om ook op dit gebied te kiezen uit veel producten bieden u graag veel mogelijkheden. Door ons diverse en uitgebreide aanbod onderscheiden wij ons van onze concurrenten en daarom is het zeker aan te raden om eens te kijken wat wij in huis hebben voordat u met een ander bedrijf in zee gaat. Naast de ijskrabbers kunt u nog een veelvoud aan andere artikelen vinden die u voor scherpe prijzen kunt bestellen. Afhankelijk van de productsoort is bestellen al mogelijk vanaf een relatief beperkte hoeveelheid producten. Profiteer dus van alle voordelen die wij u kunnen bieden en bestel vandaag nog al uw promotiemateriaal bij JMPromotions.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn