Ik heb bij QCPP.nl een lean training gevolgd

30 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als eigenaar van een groot bedrijf is het van het grootste belang om je bedrijf voortdurend aan te passen aan de eisen van de tijd. Tegenwoordig gaan deze veranderingen heel erg snel en moet je als ondernemer van goeden huize komen om al deze ontwikkelingen bij te kunnen benen. Ik meende altijd dat ik hier wel redelijk goed in was, totdat ik van een bevriende ondernemer van mij een aantal tips en trucs te horen kreeg waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. Toen ik hem vroeg hoe hij aan deze kennis gekomen was, antwoorde hij mij dat hij een lean training had gevolgd. Ik had ooit weleens iets gehoord over een lean training, maar ik wist niet precies of dit ook iets voor mij zou zijn. Nu ik mijn bevriende ondernemer zo enthousiast hoorde praten over de lean training wilde ik hier graag even wat meer over weten. Hij vertelde mij dat hij deze training had gevolgd bij QCPP en dat hij heel erg tevreden was over dit bedrijf. Hij gaf namelijk aan dat dit bedrijf over zeer deskundige mensen beschikt die ook heel goed kunnen uitleggen en weten hoe ze verandering in gang moeten zetten. Dat alles klonk mij als muziek in de oren en vandaar dat ik diezelfde avond nog even wat meer ben gaan opzoeken over dit bedrijf. Toen ik op recensies over de lean training van QCPP.nl stuitte, viel het mij op dat deze allemaal heel erg positief waren. Ik wilde dus graag met dit bedrijf in zee gaan.

Ik heb heel veel geleerd tijdens de lean training

Toen ik eenmaal de site van dit bedrijf gevonden had, stond mij niets meer in de weg om mij op te gaan geven voor de lean training. Ik vond het heel fijn om te merken dat ik niet lang hoefde te wachten voordat ik kon beginnen. Al bij de eerste les had ik in de gaten dat het niveau heel hoog lag. Je leert tijdens de lean training heel erg veel en dat vond ik heel erg fijn. Het fijne is ook dat de kennis die ik tijdens de lean training opdeed, meteen in de praktijk toe te passen was. Dat maakte het nog interessanter om de lean training te volgen. Wie ook sprak tijdens de training, iedereen was van mening dat dit een heel goede investering was in het eigen bedrijf. Je leert namelijk in korte tijd heel veel interessante aspecten. Ik kan u zeggen dat ik inmiddels een aantal veranderingen in mijn bedrijf heb doorgevoerd en dit heeft meteen zijn vruchten afgeworpen. Ik ben nu namelijk veel beter in staat om te zien waar de knelpunten in mijn onderneming zitten. Dat is echter niet het enige, ik ben namelijk ook in staat om deze knelpunten vervolgens aan te pakken. Dat is de grote kracht van de lean training; je leert niet alleen de problemen te herkennen, je leert ook om ze op te lossen.

Kijk voor meer informatie even op de site van QCPP.nl

Wanneer u momenteel ook geïnteresseerd bent in het volgen van een lean training, dan raad ik u QCPP.nl van harte aan. Hier werken mensen die gepassioneerd zijn en die hun vakkundigheid heel goed kunnen overbrengen. Kortom:

  • ik ben zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf
  • ik heb in korte tijd heel veel toepasbare kennis opgestoken
  • ik heb mijn bedrijf kunnen optimaliseren dankzij QCPP.nl

Kijk daarom vandaag nog even op de site van QCPP voor meer informatie over de mogelijkheden die zij u allemaal kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn