Ik liet mijn hond behandelen in dit trimsalon in Geldrop

3 mei 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Ik heb vorig jaar een hond gekocht en daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb mijn hele leven al een hond gewild, maar omdat ik een heel drukke baan had, had ik simpelweg te weinig tijd om voldoende tijd met mijn hond door te brengen. Vandaar dat ik gewacht heb tot ik met pensioen ging voordat ik een hond heb genomen. Ik heb gekozen voor een langharige hond omdat ik deze honden heel erg mooi vind. Ik moest ook meteen op zoek naar iemand die mijn hond goed zou kunnen knippen en vandaar dat ik dus maar even op zoek ben gegaan naar een trimsalon in Geldrop, ik woon namelijk in deze plaats. Een kennis van mij vertelde mij dat ik een keer bij Trimsalon-Nikki.nl zou moeten kijken omdat zij hier ook al heel lang klant was en zij heel erg tevreden was over dit trimsalon in Geldrop. Dat vond ik een heel goede tip en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat dit trimsalon in Geldrop allemaal voor mij zou kunnen betekenen. Ik heb de site van dit trimsalon in Geldrop bekeken en daar vond ik heel veel interessante informatie. Ik had meteen door dat dit het trimsalon in Geldrop waar ik naar op zoek was. Nikki kan namelijk je hond knippen, wassen, föhnen en alles wat maar nodig is voor je hond. Dat is heel erg prettig om te merken en ik heb daarom ook al heel snel een afspraak met haar ingepland. Ik mocht de volgende dag al met mijn hond langskomen in dit trimsalon in Geldrop en daar heeft Nikki mijn hond eerst heel goed gekamd en daarna heeft zij haar geknipt. Mocht u momenteel ook iemand zoeken die uw hond goed kan behandelen, dan raad ik u ten zeerste aan om even naar Trimsalon-Nikki.nl te komen kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden en dat Nikki precies weet wat uw hond nodig heeft.

Mijn hond vindt het leuk om naar dit trimsalon in Geldrop te gaan

Mijn hond is niet een van de makkelijkste honden en ik was in het begin dan ook wel een beetje gespannen om naar dit trimsalon in Geldrop te gaan omdat ik niet wist of mijn hond zich een beetje zou gedragen. Nikki is echter heel erg goed met honden en zij blijft ook onder alle omstandigheden rustig. Zij heeft een grote pot met hondenkoekjes staan en dat doet echt wonderen. Mijn hond is zo mak als een lammetje wanneer ik met haar naar dit trimsalon in Geldrop ga. Dit had ik nooit verwacht, maar ik ben er heel erg blij om. Nikki is heel goed met dieren en je kunt zien dat ze ook echt van honden houdt. Ik denk dat dit ook voor de honden voelbaar is en vandaar dat de samenwerking met deze dieren heel erg natuurlijk is. Ik ben dus heel erg blij dat ik dit trimsalon in Geldrop heb weten te vinden. Mocht u graag meer willen weten over de mogelijkheden van dit trimsalon in Geldrop, dan kunt u even op de site van Trimsalon-Nikki.nl kijken om te zien wat Nikki allemaal voor u kan betekenen.

Nikki kan uw hond wassen, knippen en föhnen!

Ik ga eens in de twee maanden naar Nikki toe en dat laat ik mijn hond optimaal behandelen. Zij voert de volgende handelingen dan uit:

  • Nikki wast mijn hond zorgvuldig
  • Vervolgens knipt ze mijn hond bij
  • Tot slot föhnt ze mijn hond helemaal goed

Kijk snel even op Trimsalon-Nikki.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn