Je iPhone verkopen? Surf dan naar 123verkopen.nl

16 april 2021

Posted in Smartphone en Tablet

De iPhone is inmiddels toe aan versie 12 waarbij je ook weer verschillende opties hebt zoals de 12 Pro Max. Dat betekent dat er al 11 modellen zijn geweest die inmiddels dus tot de oudere generaties behoren. Nummer 12 zal zich vanzelf bij deze oudere generaties voegen wanneer de iPhone 13 op de markt komt. Maar op het moment dat nummer 13 wordt uitgebracht, dan is de nummer 12 niet opeens geen geld meer waard. Sterker nog, de nummers 5 tot en met 11 zijn ook nu nog gewoon veel geld waar. Dat komt omdat de oudere modellen nog altijd gewild zijn en dus nog steeds verkocht kunnen worden. De nummers 10 en 11 zijn zelfs nu nog voor bedragen boven de 1000 euro te verkopen, want het zijn zeer sterke staaltjes techniek. De smartphones worden alsmaar duurder, omdat ze steeds geavanceerder worden. Dus jouw oude iPhone is ongetwijfeld nog flink wat geld waard. Als je je iPhone wilt verkopen, dan is dat geen enkel probleem. Als je smartphone nog in een goede conditie verkeert, dan is er nog best wat geld mee te verdienen. Als je iemand bent die de telefoons koopt, dan wil je af en toe ook de nieuwere modellen. Je kunt moeilijk jaren rond blijven lopen met een iPhone 7. Je wilt gewoon het nieuwste van het nieuwste. Maar juist omdat die nieuwere modellen zo duur zijn, is het fijn dat je oude iPhone kunt verkopen. Daardoor heb je wat extra geld, zodat je ook weer makkelijker kunt investeren in het nieuwe model. Maar je hebt misschien geen zin om elke keer weer oude iPhones op marktplaats te zetten. Je wilt het liefst gewoon snel van je telefoon af. Als dat het geval is, dan kun je je iPhone verkopen via 123verkopen.nl. Je kunt via de site je eigen model selecteren en kijken hoeveel deze waard is. Je krijgt direct een bod te zien op de website. Je weet dan ook gelijk waar je aan toe bent en vervolgens kun je zelf bepalen of je je iPhone wilt verkopen via deze website. Je kunt zelf doorgeven of je telefoon nog aangaat, of alle functies het doen en of de smartphone nog in een goede staat verkeert. Ook defecte iPhones of beschadigde iPhones kun je verkopen, maar deze leveren uiteraard minder geld op. Maar omdat de techniek zo geavanceerd is, zijn zelfs modellen die bijvoorbeeld een gebarsten scherm hebben, nog aardig wat geld waard. Het is dan ook goed om deze niet ergens in een lade te stoppen, want je kunt zo’n defecte iPhone prima verkopen. 

Een iPhone verkopen regel je snel online

Je wil uiteindelijk waarschijnlijk ook niet al te veel tijd spenderen aan het verkopen van je iPhone. Daarom is het zo handig om je iPhone te verkopen via 123verkopen.nl. Je kunt de juiste gegevens invullen, zodat je meteen een bod ontvangt en daarna kun je je telefoon opsturen. Als alles overheen komt met de gegevens die jij hebt doorgegeven, krijg je ook meten uitbetaald.

Gebruik de site voor de verkoop van al je ongewenste apparaten

Als je een ander apparaat kwijt wilt en daar het liefst nog wel een paar euro’s voor ontvangt, dan kun je bij 123verkopen.nl terecht. Hier kun je namelijk verschillende apparaten verkopen zoals: 

  • Laptops
  • Tablets
  • Smartwatches

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn