Jouw persoonlijke luisterkind afstemming

1 april 2018

Posted in Coaching en Workshops

Zit jij al langere tijd niet lekker in je vel? Ben je op zoek naar een goede oplossing voor dit probleem? Kom dan vandaag nog naar de website van Praktijk de Stille Kracht en kies voor de energetische behandeling van de luisterkindwerker. Wanneer je dit doet, dan wordt er een luisterkind afstemming persoonlijk voor jou gemaakt en aan de hand daarvan kan jij tot de aard van je problemen komen. Om deze behandeling te kunnen ondergaan, zijn er aantal dingen die je aan de luisterkindwerker moet opsturen.

  • Omschrijving van het probleem
  • Een recente foto

Wanneer je dat eenmaal gedaan hebt, dan krijg je van de luisterkindwerker van de Praktijk de Stille Kracht een email gestuurd met de betalingsgegevens en eventueel een aanvullende vragenlijst. Je zorgt ervoor dat de betaling zo snel mogelijk gedaan wordt en dat je de aanvullende vragenlijst ingevuld terug stuurt. Heb je dat gedaan? Dan kan de luisterkind afstemming in werking gezet worden. Je krijgt hiervoor eerst een uiterlijke deadline toegestuurd. Over het algemeen kun je jouw persoonlijke luisterkind afstemming binnen twee weken in je inbox verwachten. Ergens in deze twee weken neemt de luisterkindwerker contact met jou op via de energie die ons omringt. Hiervoor hoef je dus niet naar haar praktijk toe te komen. Dit wordt allemaal op afstand gedaan. Is het contact gelegd door de energie die ons omringt, dan kan zij jou de juiste vragen stellen die jou zullen helpen om de oplossing voor jouw probleem te vinden.

Hoe de luisterkind afstemming jou helpt

In de luisterkind afstemming vind jij de bevindingen waar jullie tot gekomen zijn tijdens de energetische behandeling. Dat emoties lastig zijn dat heb je inmiddels vast wel eens ervaren. We zijn allemaal wel eens boos of bang terwijl daar geen aanneembare reden voor lijkt te zijn. Wanneer dat eens in de zoveel tijd gebeurt, dan is dat natuurlijk nog niet eens zo’n groot probleem, maar wat als het dit wel wordt? Dankzij de luisterkind afstemming kun jij de oplossing vinden waar je naar op zoek bent. Het is namelijk niet onnodig om te moeten dealen met dergelijke emoties zonder dat je enig idee hebt waar ze vandaan komen. Door te kiezen voor de behandeling en de luisterkind afstemming help jij jezelf echt op de best mogelijke manier. En het enige wat je hiervoor dus nodig hebt is een email met de omschrijving van jouw probleem en een recente foto. Over het algemeen is dit al genoeg voor de luisterkindwerker om aan de slag te gaan.

Vind zelf de antwoorden

Iets wat de luisterkindwerker maar al te goed weet, is dat de oplossing van alle emotionele problemen in jezelf zitten. Het is soms echter heel erg lastig om dit zelf te bereiken. En daarom is de energetische behandeling ook zo effectief. Door het stellen van de juiste vragen kan met de luisterkind afstemming voor elkaar gekregen worden dat jij de oplossing voor je problemen vindt. De kracht ligt hem echt in het stellen van de juiste vragen en daarmee het vinden van de kracht in jezelf om van je problemen af te komen. Emoties zijn lastig, maar het behoort zeker tot de mogelijkheden om niet langer de hele tijd bang of boos te zijn. Dergelijke emoties kunnen heel krachtig zijn, maar jij hebt de kracht in je om dit te verhelpen. We zijn allemaal wel eens bedolven door lastige emoties, maar meestal kom je daar ook weer vanaf. De luisterkind afstemming kan jou daarbij helpen. Op de website van Praktijk de Stille Kracht kun je hier een hoop meer informatie over vinden. Kom hier snel dus eens een kijkje nemen. Kijkt u ook eens op praktijkdestillekracht.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn