Kantelbakken bestellen doet u bij ons

17 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u behoefte hebt aan nieuwe kantoorbenodigdheden of magazijnaccessoires dan hoeft u enkel even op onze website te kijken. U vindt ons op logisticshop.nl. Dankzij dit medium is online bestellen zeer eenvoudig. In principe kan iedereen het zolang u maar beschikt over toegang tot iDEAL of PayPal. Overigens kunt u ook bij ons met uw creditcard terecht. Wilt u bijvoorbeeld kantelbakken hebben? Kantelbakken zijn plastieken bakken waar u handig allerlei kleine spullen in kunt plaatsen. Voor in het magazijn zijn kantelbakken handig als u bijvoorbeeld erg veel schroeven en spijkers moet opbergen. Ook in de winkel zullen deze bakken niet misstaan. Niet alleen worden ze volop gebruikt in bouwmarkten, ook kunt u er snoep in doen zodat bijvoorbeeld mensen in de bioscoop zelf een zak snoep kunnen samenstellen. Deze bakken zijn aldus multifunctioneel en uiteraard kunt u ze bij ons in allerlei soorten en maten bestellen. Kijkt u graag de kat uit de boom? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Als u vragen hebt over online bestellen, ons bedrijf of over specifieke producten zoals deze kantelbakken, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Natuurlijk kunnen we u niet midden in de nacht opbellen. Maar als u overdag geen tijd hebt om ons te contacteren dan kunt u wel in de nacht een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij zullen de volgende dag dan bij u zijn met een antwoord op al uw prangende vragen. Dan kan het bestellen echt beginnen! Dat is natuurlijk een zeer eenvoudig klusje: het is vast niet uw eerste online bestelling. Kantelbakken bestellen doet u door aan te geven welke u hebben wilt. Vergeet niet om er bij te zetten hoeveel u wilt kopen. Vergeet niet om verder te kijken op onze website, er zijn vast en zeker nog veel meer artikelen die u goed kunt gebruiken. Als u tussen de aanbiedingen kijkt dan vindt u zeer scherpe kortingen. Misschien wel op de kantelbakken die u graag wilt hebben. Komt u daarom zo nu en dan eens bij ons terug, deze acties wilt u niet aan u voorbij laten gaan. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en maak uw bestelling compleet door te betalen door middel van bovenstaande mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u van ons een bevestiging in uw mailbox en ook laten we het u weten als de kantelbakken uw kant op komen.

Wilt u wat meer informatie over kantelbakken? Lees dan verder

Deze bakken zijn ideaal in magazijnen en u vindt ze vaak in de buurt van het gereedschap. Men kan in kantelbakken van alles kwijt. Van moertjes tot aan schroeven en van spijkers tot aan haakje. Kantelbakken zijn eenvoudig op te stapelen en er zijn zelfs stellages bij ons te bestellen waar u de kantelbakken in kunt hangen. Omdat we kantelbakken in allerlei soorten en maten verkopen zal het u niet verbazen dat we ze ook met erg veel diepte leveren. Dat maakt ze niet enkel geschikt voor kleine onderdelen maar ook een geweldige opbergwijze voor al uw gereedschap en paperassen. Welk volume u dan ook zoekt, de kans dat u dergelijke bakken bij ons kunt bestellen is aanzienlijk groot. Natuurlijk blijven wij ook niet stilzitten en breiden we ons assortiment kantelbakken en overige magazijnbenodigdheden elke dag uit. Wij reizen het hele land door op zoek naar de beste kantelbakken voor onze catalogus. Geen enkele jaarbeurs is voor ons veilig. Zo weet u dat u de komende jaren steevast bij ons de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied kunt vinden en voor weinig geld kunt bestellen. Want u mag er wel vanuit gaan dat u bij ons geen dief van uw eigen portemonnee zult zijn. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neemt u dan even de tijd om onze website te bekijken. We hebben werkelijk waar honderden zo niet duizenden producten naast deze kantelbakken, dus wellicht kunt u in een keer vele accessoires voor uw nieuwe magazijn vinden. bespaar op onkosten, reiskosten en verzendkosten dan zult u snel uw magazijn gevuld hebben met een simpele klik van uw muisknop.

Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan vrijblijvend contact op

De kantelbakken vindt u onder het kopje “kunststof bakken”. Daar vindt u naast onze prachtig handige kantelbakken ook:

  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Draaistapelbakken
  • Euro koffers en euronorm bakken. Dergelijke producten zijn in heel Europa te gebruiken en worden voornamelijk gebruikt voor vervoer naar andere bedrijven in Nederland of dit continent. Dergelijke standaardafmetingen zijn erg belangrijk omdat u anders een magazijn of vrachtwagen schots en scheef moet inladen.
  • En zo zijn er nog veel meer plastieken bakken.

En we hebben u nu nog enkel op een categorie gewezen. We hebben nog veel meer in petto maar dat moet u toch echt met eigen ogen bekijken. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Dan kunt u onze site bookmarken en geregeld terugkomen. Of maak uzelf lid van onze gratis digitale nieuwsbrief die u vervolgens eens in de maand in uw inbox mag verwachten. Maak een gratis account aan zodat u in het vervolg snel kunt inloggen met behulp van uw inlognaam en wachtwoord. Hebt u nog vragen over onze producten? Wilt u iets meer weten over het maken van een online bestelling? Of zit u met andere prangende vragen? Schrijf ons dan een e-mail of bel ons tijdens kantooruren eventjes op. Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn