Kies voor een professionele spreker via ons sprekersbureau

1 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe krijg je een seminar van de grond? Hoe houdt je de aandacht vast? Wat moet je doen om de mensen te inspireren? Dit zijn allemaal geldige vragen die iedereen zou moeten vragen alvorens met een seminar te beginnen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en wij zijn er als sprekersbureau op gericht om ook de andere helft (de uitvoering) soepel te laten verlopen. Wat je namelijk nodig hebt, boven alles, is een goede spreker. Zonder een goede spreker is je seminar of congres gedoemd om te mislukken. Mensen zijn wezens die bepaalde behoeftes hebben. Een van die behoeftes is het verlangen naar entertainment. Als kind is het al zo dat je bezig gehouden wil worden. Indien de ouders het te druk hebben dan ga je je als kind zelf maar bezig houden. Tegenwoordig kun je kinderen dan ook gemakkelijk bezig houden met de tv en bijvoorbeeld een tablet. Hier kunnen ze dan hun favoriete programma’s op kijken. Wat je te allen tijde wil voorkomen is dat de verveling toeslaat. Kinderen worden vervelend als ze verveeld raken, omdat hun verlangens naar activiteit niet wordt bevredigd. Het is met een publiek net zo. Op het moment dat je een spreker hebt die het publiek niet weet te boeien, die saai is en niet goed spreekt, dan zal het publiek verveeld raken. Afhankelijk van het soort publiek kan er dan van alles gebeuren. Heb je te maken met beleefde mensen, dan zullen ze zich stil houden en zich eventueel nadien negatief uitlaten over de bijeenkomst. Heb je te maken met een groep mensen die wat minder beleefd is, dan zal het al snel rumoerig worden en dan is het hele seminar natuurlijk een fiasco. Wat je dus wilt is een goede spreker. Je kunt nog zo’n goede voorbereiding hebben getroffen, maar als je van alle elementen geen goede spreker hebt ingehuurd, dan zijn al die voorbereidingen voor niets geweest. Kies daarom voor een professioneel sprekersbureau. Als het om professionaliteit gaat zijn wij toonaangevend. Het voordeel van ons sprekersbureau is dan ook dat we enorm veel contacten hebben. Het voordeel daarvan is weer dat er altijd wel een geschikte spreker is te vinden voor de doelgroep van jouw congres. Heb je een econoom nodig? Dan zoeken wij een econoom. Heb je een entertainer nodig? Of een inspirator? Dan zoeken wij die voor je. Wil je echt een top avond beleven met een exceptionele spreker? Dan ben je ook daarvoor bij ons sprekersbureau aan het juiste adres, want wij kunnen een spreker met faam regelen, een bekende Nederlander of een expert op het gebied van jouw keuze. Kortom, voor een succesvolle bijeenkomst is het zeker geen slecht idee om via ons sprekersbureau een goede spreker in te huren. Ook als je voor een wat goedkopere spreker gaat ben je bij ons sprekersbureau aan het juiste adres, want we hebben een strikt beleid wat betreft kwaliteitscontrole. Alle aanstormende talenten worden geregeld gescreend en worden alleen aangeboden als ze voldoen aan strikte eisen.

Waarom kiezen voor ons sprekersbureau?

Hierboven is al een beetje naar voren gekomen waarom het een goed idee is om te kiezen voor ons sprekersbureau. Maar er zijn natuurlijk meer redenen. Het belangrijkste voordeel van ons sprekersbureau is de professionaliteit en kwaliteit. Zoals gezegd zijn we er bij ons sprekersbureau erg op gebrand om de kwaliteit de waarborgen. We bezorgen je dan ook nooit een middelmatige spreker. Daar komt bij dat we ook een passende spreker willen aanbieden. Een spreker mag immers nog zo goed zijn, als je een spreker op de verkeerde plek neerzet, dan komt daar natuurlijk niets van terecht. Je zet geen bekende voetballer voor een groep tennissers. Hij mag immers nog zo inspirerend kunnen praten over voetbal, maar dat maakt hem zeker geen goed spreker als het op tennis aankomt. Je wilt dus een spreker die past bij de mensen op jouw seminar en die kan spreken over de onderwerpen die tijdens dat seminar aan bod komen. Heb je gewoonweg een entertainer nodig, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een cabaretier. Ook in dat geval moet je oppassen, want niet alle mensen waarderen dezelfde soort humor. Om je hier dus ook te voorzien van de beste kwaliteit en te zorgen voor een spreker op maat, kijken we bij ons sprekersbureau altijd goed naar de grootte van de groep, het soort mensen, de onderwerpen en de doelstellingen. Aan de hand daarvan kunnen wij dan al vrij snel een voorstel doen wat betreft een geschikte spreker. Ook de spreker zelf zal natuurlijk met je mee gaan denken over wat de beste aanpak is tijdens het seminar.

Populaire sprekers

Om je een beetje een idee te geven van de diversiteit aan sprekers die wij kunnen bieden via ons sprekersbureau volgt hieronder een kort overzicht met populaire sprekers. Dit is natuurlijk maar een greep uit het totale aanbod aan mogelijkheden, maar het geeft wel goed weer wat de opties kunnen zijn.

  1. Uri Geller
  2. Jochem van Gelder
  3. Rob Kamphues
  4. Onno Hoes
  5. Wim hof

Al deze mensen spreken over diverse onderwerpen. Als je precies wil weten wat er allemaal mogelijk is dan kun je natuurlijk altijd even op de website van ons sprekersbureau vinden. Deze site vind je op quality-bookings.nl. Ook vind je daar direct een overzicht met verschillende onderwerpen waar je dan een spreker bij kunt zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn