Kies voor een tevredenheidsonderzoek onder uw personeel

29 augustus 2016

Posted in Nieuws

duomarketresearch - TevredenheidsonderzoekU wilt net als ieder andere goede leidinggevende dat uw personeel het naar zijn zin heeft. Motivatie is zeer belangrijk en dat zult u vanzelfsprekend onderschrijven. Natuurlijk is een hoog salaris een reden om bij u te gaan werken maar als men het er niet naar de zin heeft, dan kan dit alsnog tot problemen leiden. U wilt daarom dat de sfeer goed is, dat er genoeg mogelijkheden zijn voor uw personeel om zich te ontplooien en dat er voldoende te doen is naast het reguliere werk. Als u wilt weten wat de huidige stand van zaken is dan kunt u een objectief tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Wij van duomarketresearch.nl kunnen een tevredenheidsonderzoek uitvoeren en analyseren zodat u een duidelijk beeld krijgt wat er speelt onder uw collega’s. Wellicht is het zo dat het tevredenheidsonderzoek uitermate positief is! Maar de meeste mensen die een tevredenheidsonderzoek willen uitvoeren weten zelf al wel dat er iets mis is. Misschien maakt uw bedrijf niet langer winst, misschien zijn er veel ziektes. Hoe dan ook, dankzij een tevredenheidsonderzoek weet u waar de problemen liggen en dan is het aan u de taak om dit soort problematiek op te lossen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Laat het dan niet enkel bij woorden maar neem contact met ons op!

Een tevredenheidsonderzoek uitvoeren? Wij kunnen u helpen!

Misschien zijn uw collega’s juist erg tevreden en wilt u een tevredenheidsonderzoek onder uw klanten uitvoeren. Alles is bij ons mogelijk dus vraag eens naar de voorwaarden. Als u een objectief beeld van uw eigen beleid wilt krijgen dan kunt u niet zelf een tevredenheidsonderzoek uitvoeren. U bent immers bevooroordeeld omdat u positief of negatief over uw eigen beleid denkt. Dat zal daardoor direct het onderzoek en de conclusies kleuren zodat u alsnog geen helder beeld krijgt. Om dat tegen te gaan kunt u een onafhankelijk instituut zoals de onze inhuren voor het tevredenheidsonderzoek. Het maakt ons niets uit hoe goed of slecht het bij u gaat. Bij ons draait het om de uitkomst, de cijfers maar toch zeker ook wat u misschien zou kunnen doen om te verbeteren. Er zijn dan ook vele onderzoeken die wij kunnen uitvoeren. Voor onder andere:

  • Bedrijven
  • Scholen
  • Gemeentes

U vindt ons in Utrecht, dus praktisch gelegen in het midden van het land. Utrecht is goed te bereizen met het openbaar vervoer. Ook met de auto bent u er zo, ongeacht uit welke windstreek u komt. Komt u daarom eens langs om over de inhoud van het tevredenheidsonderzoek te praten. Maar maak van te voren wel een afspraak, dan weet u zeker dat er koffie en thee klaarstaat en u direct kunt worden geholpen.

Hebt u nog vragen? Stel ze dan gerust!

Wilt u liever eerst de kat uit de boom kijken voordat u met ons in zee gaat? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Stelt u daarom al uw prangende vragen aan onze klantenservice. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en u kunt tevens een e-mail sturen. We doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. Of het nu gaat om een tevredenheidsonderzoek tussen de burgers in uw gemeente, de medewerkers binnen uw bedrijf of omdat u wilt weten hoe men over uw bedrijf denkt, zorg ervoor dat u blijft verbeteren. Al mocht het nog zo goed gaan, het is onverstandig om op uw lauweren te rusten. Innovatie is belangrijk dus blijf uzelf en uw mensen en producten verbeteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn