Kozijnen vervangen, wat schiet u daar mee op?

10 juli 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Uw kozijnen vervangen, het is een klus waar u misschien nog niet eerder over nagedacht hebt. Als huiseigenaar zal het u al snel opvallen dat u heel wat zaken zelf moet regelen. Het huren van een kamer brengt dan ook veel minder verantwoordelijkheden met zich mee dan daadwerkelijk eigenaar zijn van een huis. Moest u er tot voor kort aan denken dat u de huur op tijd overmaakt, zult u tegenwoordig gas, water en licht zelf moeten regelen, kleine en grote reparaties zelf moeten doen of er een professioneel aannemerskantoor voor moeten inhuren. Als u twee linkerhanden hebt dan is het kozijnen vervangen nog een lastige klus. Laat het kozijnen vervangen maar aan benitech.nl over. We zijn een ervaren bedrijf en velen zijn u dan ook reeds voorgegaan. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u snel uw kozijnen laten vervangen? Maak dan online of per telefoon eerst een afspraak met ons. Onze adviseur komt samen met de bouwkundig specialist bij u langs om:

  • Uw huidige ramen en kozijnen op te meten,
  • Om naar uw wensen te luisteren. Welk materiaal, welke stijl en ga zo maar door,
  • Om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wanneer we de kozijnen kunnen vervangen.

Nadat we dit met u hebben besproken stellen we een vrijblijvende offerte op. Pas als u daar akkoord mee gaat zijn er kosten aan verbonden en gaan we voor u aan de slag.

Laat uw kozijnen vervangen door de professional

Maar waarom moet u kozijnen vervangen? Zijn uw oude stijlen niet prima in orde? Als u een oud huis hebt met houten kozijnen dan zullen het weer, verwering of insecten vat krijgen. U moet daarnaast jaarlijks uw houten kozijnen verven terwijl u een kunststoffen kozijn enkel met een sopje weer glanzend schoon krijgt. Omdat het dus flink kan gaan tochten moet u de kozijnen snel vervangen voor nieuwe producten. Het is aan u om te bepalen of u voor kunststoffen of houten kozijnen gaat. Zoals we al uitlegden bieden de kunststoffen modellen iets meer voordelen en zijn ze eenvoudiger te bewerken. Daar willen we natuurlijk ook graag met u over in gesprek gaan. Een andere belangrijke reden is het feit dat de huidige modellen erg goed isoleren. En dat betekent dat er veel minder warmte verloren gaat als u de centrale verwarming aan hebt staan. Dat betekent dat u korter kunt stoken om dezelfde temperatuur in uw huis te krijgen en dat u deze warmte langer kunt vasthouden. Uiteindelijk hebt u een investering zoals het kozijnen vervangen snel terugverdiend want uw energiekosten zal zienderogen dalen. Naast het kozijnen vervangen kunt u nog vele andere producten bij ons op maat laten maken en laten monteren. Denk aan onder andere dakkapellen, tuindeuren, voordeuren en schuifpuien.

Dankzij goede isolatie bespaart u op uw energiekosten

Er zijn aldus genoeg redenen om het kozijnen vervangen eens te overwegen. Hopelijk kiest u in de toekomst voor ons bedrijf. Wilt u graag iets meer weten? Vul dan het contactformulier onderaan de website even in. Geef uw contact- en adresgegevens op, geef aan om welk artikel het gaat en op welke tijden u bereikbaar bent zodat we u persoonlijk kunnen opbellen. Ook na de montage kunnen we u blijven helpen. Zo krijgt u in de eerste plaats een lange garantie op al onze producten en in de tweede plaats voeren we een per jaar onderhoud uit. Bekijk ons bedrijfsfilmpje op YouTube eens en vergeet niet om ons te volgen via de sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Google+.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn