Kreeg u een dagvaarding? Lees hier over de ervaringen van lotgenoten

5 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

“Wanneer u momenteel gedagvaard bent en u heeft behoefte aan verhalen van mensen die eveneens een dagvaarding kregen, dan kunt u altijd een keer naar de site Sociaalverhaal.com komen kijken. Het is namelijk zo dat u op deze site alles kunt lezen over mensen die ook ooit een dagvaarding kregen, of die het ooit waren. Wij willen u van harte uitnodigen om een keer naar deze site te komen kijken want wij zijn ervan overtuigd dat het goed voor mensen kan zijn om van anderen te horen wat hen is overkomen. De site Sociaalverhaal.com is gemaakt door de Hogeschool van Amsterdam met als doel om het onderlinge begrip te verruimen. Het is namelijk zo dat aan de hand van het vertellen van verhalen er meer begrip voor elkaar kan ontstaan. U zult zien dat de mensen die een dagvaarding kregen, daar vaak helemaal niet voor gekozen hebben. U zult dit waarschijnlijk ook wel herkennen. Mocht u daarom graag meer over een dagvaarding krijgen willen lezen, hoe anderen daarmee in aanraking kwamen en hoe zij deze problemen oplosten, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer naar deze interessante site te komen kijken. U zult zien dat er heel veel interessante verhalen beschikbaar zijn en wij hopen dat u hier veel aan zult hebben. Veel mensen hebben reeds op deze site gekeken en zij hebben hier heel interessante teksten weten te vinden. Wij hopen dat u dit tot steun zal zijn wanneer u momenteel een dagvaarding heeft. Mocht u niet gedagvaard zijn, maar toch graag meer willen lezen over dit onderwerp, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om een keer te komen kijken wat er allemaal is gepubliceerd op deze site. U zult zien dat u verhalen over heel veel verschillende onderwerpen kunt vinden.

Lees hier alles over anderen die een dagvaarding kregen

Het is belangrijk voor de onderlinge verhoudingen dat mensen weten hoe anderen in de situatie terecht zijn gekomen waar zij zich momenteel in bevinden. In het geval waarin u een dagvaarding kreeg, krijgt u vaak te maken met snelle oordelen uit uw omgeving. Omdat het belangrijk is om naar elkaar te luisteren, is de site SociaalVerhaal.com opgericht. Hier kunt u namelijk de verhalen van anderen lezen die gedagvaard zijn, of die iets anders hebben meegemaakt. Wij willen u daarom ook van harte uitnodigen om een keer naar deze site te komen kijken want er zijn hier tal van interessante verhalen te vinden. Mocht u daarom op zoek zijn naar mensen die willen vertellen over hoe zij in Amsterdam opgroeiden, hoe het kwam dat zij gedagvaard werden of wilt u informatie over een heel ander onderwerp, kom dan snel een keer naar SociaalVerhaal.com. Hier kunt u de verhalen vinden die u raken en die zeer de moeite waard zijn om te lezen. Wij raden deze site dan ook van harte aan en wij hopen dat u snel een keer een bezoekje wilt gaan brengen aan Sociaalverhaal.com. Hier vindt u de verhalen over een dagvaarding die u naar de strot grijpen.

Deze verhalen laten u niet meer los

Wij hopen dat u binnenkort een keer de tijd wilt nemen om de verhalen op SociaalVerhaal.com een keer door te nemen. Hier vindt u namelijk:

  • verhalen over mensen die zijn opgegroeid in Amsterdam
  • verhalen van kleinkinderen over hun grootouders
  • verhalen van mensen met een bi-culturele achtergrond

Kijk vandaag nog even op Sociaalverhaal.com wanneer u op zoek bent naar mooie verhalen geschreven door mensen over mensen. De site is de moeite van het bezoeken meer dan waard, dat kunnen wij u garanderen!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn