Laat haarwerken in Breda repareren door de vakman

7 april 2018

Posted in Mens en gezondheid

Draagt u een pruik, een haarstukje of een toupet? Dan kunt u dergelijke haarwerken in Breda ter reparatie aanbieden bij haarknopen-waalwijk.nl. Het is daarbij wel noodzakelijk om naar Waalwijk af te reizen, maar deze stad ligt gelukkig naast de deur. Wilt u bijvoorbeeld extra stukken haar inknopen in de huidige haarwerken in Breda die u draagt? Of is er haar blijven steken, er per ongeluk uitgetrokken of op een andere manier beschadigd geraakt? Pas dan zal het opvallen dat u uw eigen haar niet meer of gedeeltelijk niet meer hebt. Om dat snel en professioneel op te lossen kunt u direct bellen en mailen om uw haarwerken nabij Breda te laten repareren. Er zijn uiteraard ook allerlei manieren om ervoor te zorgen dat uw haarwerk intact blijft. Zo is het verstandig om het niet te kammen want dan kan het model verloren gaan. Gebruik een borstel. De borstel krult uw haar direct zodat het aldus in model blijft en de kans is veel kleiner dat u er haartjes uittrekt. Toch zal na verloop van tijd de haarwerken in Breda, of waar u dan ook woont, gaan slijten met als gevolg dat het haarnetje zichtbaar zal worden. Om dat te verhelpen laat u dus uw haarwerken in Breda repareren door er door onze vakkundigheid haar in te knopen. Uw pruik ziet er vervolgens weer uit als nieuw zodat u er nog lang profijt van zult hebben. En dat is wel zo prettig gezien het feit dat uw zorgverzekeraar slechts eens per jaar uw haarstuk vergoedt!

Is er iets mis met uw haarwerken in Breda? Maak dan een afspraak

Mochten uw haarwerken in Breda kapot zijn gegaan of tekenen van slijtage vertonen dan doet u er goed aan om even op onze website te kijken. Want u vindt naast de openingstijden en contactgegevens ook allerlei interessante weetjes over haarwerken. Vanuit Breda bent u snel in Waalwijk. Maar het zou zonde zijn als u dan voor een dichte deur komt te staan. Daarom werken we uitsluitend op afspraak en het is mogelijk om direct na het lezen van deze tekst telefonisch een afspraak te maken. Misschien is het nog een betere optie door het contactformulier op de site in te vullen. De kosten van een afspraak bedragen slechts 40 euro per uur en u mag er doorgaans wel op rekenen dat we binnen het uur klaar zijn met het repareren van de aangedragen haarwerken uit Breda.

  • Overigens krijgen onze vaste klanten korting op onderhoud en reparaties,
  • En dat geldt ook voor mensen die lid zijn van de Alopecia Vereniging,
  • En die korting bedraagt maar liefst 15 procent op het totale bedrag!

Mocht u kaal aan het worden zijn dan is het zeker te overwegen om te investeren in een pruik of haarstuk om daar mee de gehele hoofdhuid of slechts een gedeelte mee te bedekken. Lees onze blog eens door over tips bij het vinden van de juiste pruik en vergeet tevens niet om deze website op te slaan tussen uw favoriete sites.

Het is ook mogelijk om er extra haar aan te knopen

Het moge duidelijk zijn dat wij van alle markten thuis zijn. Of het nu om de vervanging van een netje gaat, het knopen van extra haar of een andere service, we helpen u graag in onze salon in Waalwijk. Lees het blog eens door en volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws. Ten slotte nog een paar tips: gebruik geen kam maar een borstel. En zet de pruik af als u naar bed gaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn