Laat het alimentatie wijzigen maar aan ons over

17 oktober 2017

Posted in Juristen en Advocaten

Een scheiding is doorgaans vreselijk. U wilde de rest van uw leven bij uw partner blijven, maar soms is de koek op. Teveel ruzie, overspel of een te kort aan liefde. Er zijn vele redenen te bedenken waarom u een advocaat nodig hebt omdat u gaat scheiden. Wilt u uw alimentatie wijzigen nadat u bent gescheiden omdat het niet helemaal eerlijk is verlopen? Dan kunt u als betaler maar ook als ontvanger nog heel wat voor elkaar krijgen. Eerlijkheid vinden ook wij van verweij-juristen.nl enorm belangrijk. Bij ons in Rotterdam vindt u diverse advocaten die zich bezighouden met het alimentatie wijzigen en dus het het familierecht. U kunt bij ons een advocaat in de arm nemen maar het kan ook zo zijn dat u de kosten niet kunt betalen. Mocht u er met uw partner niet uitkomen, dan kunt u pro deo een advocaat aangewezen krijgen. Uw alimentatie wijzigen, de voogdij bepalen of spullen verdelen, dankzij onze advocaat krijgt u waar u recht op hebt. En in het geval van het alimentatie wijzigen krijgt niet alleen u het geld waar u recht op hebt, maar natuurlijk ook uw kroost. En dat zijn natuurlijk de belangrijkste mensen in uw leven: u wilt uw kinderen een fantastische toekomst kunnen bieden en dat kan enkel als uw ex zijn of haar deel betaalt. U hebt er immers ooit samen voor gekozen om aan kinderen te beginnen, die beslissing houdt in onze ogen niet opeens op na een scheiding.

Uw alimentatie wijzigen wij snel en voordelig

De alimentatie wijzigen kan nog heel wat voeten in de aarde hebben. Soms neemt ook de andere partij een advocaat in de arm. Dat gebeurt bij scheidingen waar ruzies de boventoon voeren. Meestal gaan de advocaten in overleg en volgt er een schikking waar u akkoord mee kunt gaan. Dat geldt voor alle aspecten waaronder de alimentatie. Het wijzigen kunt u na verloop van tijd wederom samen met onze advocaat aanvragen. Wellicht komen we wederom tot een schikking waar de andere partij mee akkoord wil gaan. In het uiterste geval zal de rechter een uitspraak doen. Maar dat geeft u wel erg veel overlast, al was het enkel de mentale druk die u voelt naast uw normale leven als alleenstaande ouder. Bij ouders die welwillend uit elkaar gaan is het ook mogelijk om slechts één advocaat van bijvoorbeeld Verweij juristen in de arm te nemen die voor beide partijen de belangen behartigt. Het kan zijn dat u alimentatie moet betalen maar dat u tijdelijk werkloos bent. Dan wilt u natuurlijk de alimentatie wijzigen ook al doet u uw best om de ander en uw kinderen het geld te geven dat u over hebt. Het kan tijdelijk aangepast worden maar er is altijd een jurist nodig om de papieren op te stellen zodat dit proces netjes volgens de regels verloopt.

Betaal niet te veel en ontvang niet te weinig!

Of het nu gaat om het alimentatie wijzigen, om de daadwerkelijke scheiding of andere zaken die met familierecht te maken hebben, onze experts staan voor u klaar. Naast familierecht en het alimentatie wijzigen kunnen we u ook helpen bij geheel andere problemen met het recht. Denk daarbij aan onder andere:

  • Het strafrecht,
  • Bestuursrecht
  • En strafrecht.

Mocht u nog enige vragen hebben dan kunt u bij ons op kantoor terecht. We garanderen een landelijke dekking dus u bent ook vrij om te bellen en te mailen zodat we naar u toe kunnen komen, ongeacht uw woonplaats. Want iedereen in Nederland verdient het om goed verdedigd te worden door onze professionals.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn