Laser ontharen: de beste verwijdering van ongewenste haartjes

17 februari 2016

Posted in Mens en gezondheid

Een van de dingen die vrouwen het meest tegenstaat zijn ongewenste haartjes en dan met name het verwijderen ervan. Er zijn ontzettend veel methodes voor, de een pijnloos, de ander effectiever, maar niet geheel pijnloos. Wij vrouwen hebben er heel wat voor over om van ongewenste haartjes af te komen en zo mooi mogelijk voor de dag te verschijnen. Ben jij er helemaal klaar mee om altijd maar bezig te zijn met scheren of waxen? Dan is laser ontharen iets voor jou. Veel vrouwen hebben vooroordelen over een behandeling laser ontharen en daarom kiezen ze er minder snel voor. Doordat er een hele hoop klinieken zijn waar je terecht kunt is het natuurlijk ook niet heel vreemd dat er hier klinieken tussen zullen zitten die minder goed werk afleveren. Wil jij laser ontharen? Kies dan voor een uitstekende kliniek waar er mensen werken die ook echt weten waar ze mee bezig zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van laser ontharingspraktijk Madeleine Duval. Je ziet hier direct verschillende voordelen voor het kiezen van deze kliniek,

  • Ruime ervaring
  • Goede prijs
  • Effectieve methode
  • Moderne technologie

Laser ontharen is al een behoorlijk aantal jaar populair, maar toch zijn er nog steeds veel vrouwen die er een beetje angstig voor zijn. Ook al zijn er een heleboel voordelen om een behandeling voor laser ontharen te ondergaan. Denk alleen al aan het feit dat je nooit meer de behandelde lichaamsdelen hoeft te scheren of te waxen. Laat jij bijvoorbeeld je benen behandelen? Dan hoef je niet eerst ’s ochtends te checken of je je benen wel geschoren hebt voordat je dat ene leuke rokje aantrekt. Nodigt iemand je uit om naar het strand te gaan? Ook dan kun je altijd mee na een behandeling laser ontharen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of er ergens ongewenste haartjes te zien zijn op de plekken die je hebt laten behandelen.

Kies voor het gemak van laser ontharen

Wanneer je ongewenste haartjes voor een langere tijd laat weghalen dan doe je dit in ongeveer drie tot vijf behandelingen. Daarna ben je er zeker van dat je nooit meer last zult hebben van haartjes. De laser ontharen behandelingen liggen ongeveer vier tot acht weken uit elkaar, afhankelijk van welk lichaamsdeel je laat behandelen. Oksel, buik of bikinilijn is ongeveer vier weken. Je buik, rug of benen duurt iets langer met acht weken. De behandeling bestaat uit verschillende herhaling in verband met de groeifase van de haren. Alleen in de actieve fase kan een haartje voorgoed verwijderd worden. Door dus meerdere malen het proces van laser ontharen te herhalen ben je er zeker van dat alle haarzakjes permanent verwijderd zijn. De lichtbundel van het apparaat voor het laser ontharen staat maar een fractie van een seconde op de huid. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat laser ontharen slecht voor je huid is. Je wordt maar een hele korte tijd blootgesteld aan de straling van het apparaat. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar door de moderne techniek waar Madeleine Duval mee werkt, kun je er zeker van het zijn dat het zo pijnloos mogelijk is. De huid kan wat rood zijn na de behandeling. Je kunt het vergelijken met een zonnebrand. De huid is gevoelig en kan een lichte zwelling vertonen. Binnen enkele dagen trekt dit echter al weg. De effecten van het laserapparaat op jouw huid is voornamelijk afhankelijk van het huidtype dat je hebt. Ben je altijd gevoelig voor de zon, dan kun je dus ook heftiger op het laser ontharen reageren dan mensen die de zon langer kunnen verdragen zonder te verbranden.

Bereid u voor op het laser ontharen

Bij het laser ontharen is het niet zo dat u de kliniek in wandelt en meteen geholpen kunt worden. Hier gaan wat stappen aan vooraf. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om vier weken van tevoren te epileren, plukken of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Weet je zeker dat je wilt laser ontharen? Dan maak je een afspraak voor een intake. Er word je dan uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat en hoe het apparaat werkt. Vervolgens wordt er aan de hand van een vragenlijst bepaald hoe het apparaat voor jou afgesteld moet worden. Er kan eventueel een proefbehandeling gedaan worden als je dat prettig vindt. Je kunt dan zien hoe jouw huid reageert op de behandeling. Vervolgens maak je een afspraak voor de eerste keer laser ontharen. De behandeling van het laser ontharen zelf gaat relatief snel, afhankelijk van de plekken die je laat behandelen. Je kunt al binnen enkele minuten klaar zijn. Wil jij weten hoe lang het laser ontharen duurt? Kijk dan op de website van laser ontharingspraktijk Madeleine Duval. Hier vind je een lijstje met de behandelingstijd en het aantal weken dat er tussen de behandelingen moet zitten. Wil je meer informatie over laser ontharen en kun je niet alles vinden op de website? Neem dan contact op met de praktijk. Zij beantwoorden graag alle vragen voor je die je eventueel hebt. Klantenservice staat bij hen voorop en ze zullen je het graag zo makkelijk mogelijk maken. Op de website vind je uiteraard de nodige informatie over het laser ontharen en alle mogelijke behandelingen. Hier vind je ook de route-omschrijving naar de kliniek en de manieren waarop je contact op kunt nemen. Wil je meteen een afspraak inplannen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn